Dansa Bugg på Värnhem!

Längd
30 timmar
Pris
40 SEK
Nästa kurstillfälle
1 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
30 timmar
Pris
40 SEK
Nästa kurstillfälle
1 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen till Medborgarskolans buggkvällar på Värnhemstorget! Här lär vi av varandra och utvecklas tillsammans, så dessa kvällar lämpar sig bäst för dig som redan dansat lite och kan grunderna.

Vi kommer att bättra på våra kunskaper inom tre typer av danser. Framför allt bugg och Fox, men vi dansar även vals ibland. Vi kommer att turas om att dela med oss av våra kunskaper i Bugg och Fox och lära varandra olika turer. Därför bör du ha gått en grundkurs eller ha lite erfarenhet av danserna eftersom vi inte kommer att gå igenom grunderna i dessa danser. Om du redan kan grundstegen men ännu inte så många turer, så är du välkommen att lära dig fler tillsammans med oss.

Vi inleder kvällen med en timmes genomgång av olika turer. Omkring kl 19:00 tar vi en fika och registrerar deltagare/närvaro. Efter det får du möjlighet att träna på det vi gått igenom och prova hur det går att kombinera med dina tidigare kunskaper.

ANMÄLAN
Du kan registrera dig här på hemsidan och betala för första tillfället, när du väl gjort det så kan du komma som Drop-in vilka söndagar du vill (du finns då på listan) och vi mejlar en faktura till dig i efterhand för de tillfällen du dansar. Kostnad 40 kr per tillfälle

Eftersom vi är ett studieförbund som anordnar studiecirklar så behöver vi registrera dig med personnummer, och kontaktuppgifter för att du ska vara godkänd som deltagare. Vi kan också behöva kontakta dig via e-post eller SMS om evenemanget exempelvis med kort varsel måste ställas in.

BRA ATT VETA
Inga ytterskor i lokalen! Ta med dig danskor, finskor eller tex inomhus-träningsskor.
Ta gärna med egen fika   (Kaffe/te kommer finnas att köpa för en liten slant.)

Kontakt:
Har du frågor hör av dig till Peter på 0707875297

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

1 september, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Dansa Bugg på Värnhem! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Syd
Grangatan 2
21214 MALMÖ

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights