Visa kurser.se som: Mobil

Zumba på Ängetskolan

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Örnsköldsvik
10 timmar
750 SEK

Kursbeskrivning

Zumba är en fitnessdans där vi skakar loss till härliga latinamerikanska rytmer. Rörelserna är lätta att följa och du kan både förbättra din kondition och förbränna kalorier på ett fantastiskt roligt sätt..

OBS! om det blir fler än 10 anmälda så kostar det 750 kr, om det blir färre deltagare än 10 st  så blir kurspriset 1000 kr

Upplägg
Kursen omfattar 60 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 10 veckor.

Förkunskaper
Denna kurs vänder sig till som vill dansa och samtidigt bränna kalorier.

Kursledare
Nancy Miranda är utbildad zumbainstruktör, Nancy har utbildat Zumba på Medborgarskolan i 8 år. Nancy kommer ursprungligen från Chile men har bott i Sverige i 30 år. Hon har varit ledare i Zumba hos Medborgarskolan i flera år. Nancy brinner för Zumba och har väldigt lätt till skratt så stämningen är väldigt lättsam och uppsluppen under danspassen.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Ingen Zumba söndagen den  3 november

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.
Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Zumba på Ängetskolan.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Zumba på Ängetskolan!