Visa kurser.se som: Mobil

Silversmide dagtid måndagar

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
36 timmar
2019-09-09 13:00
1 295 SEK

Kursbeskrivning

Låt dig inspireras av din favoritdesigner eller designa något alldeles unikt. I den här kursen får du designa och forma dina egna idéer. Du gör inte bara smycken utan även andra föremål i silver.
Silversmide är ett hantverk vars traditionella teknik har använts och utvecklats under många tusen år. Med verktyg och enkla metoder kan du skapa ett föremål i silver. Silversmide är för dig som gillar att arbeta med dina händer och som älskar den tillfredsställande känslan av att själv tillverka något bestående.


Innehåll
Skapa dina egna smycken från idé till verklighet. Silver verkar lyxigt men är inte särskilt dyrt. Du kan våga prova att såga, borra, fila, etsa och putsa utan att vara rädd att misslyckas. Resultatet kan bli ett glänsande smycke som du är garanterat ensam om.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs.

Kursledare
Christer Lidén har alltid varit intresserad av hantverk och att skapa med sina händer, snickra, reparera och skruva. Silversmidesintresset började redan i skolans metallslöjd.
Christer tycker det är väldigt roligt att dela med sig av sina erfarenheter inom detta område och att se hur deltagarna utvecklas med sina arbeten. Han har blivit en mycket uppskattad ledare hos oss.

Kursmaterial
Kostnad för silvermaterial tillkommer med 13 kr/g

Bra att veta
Vissa datum kommer att vara inställda och kommer att finnas på vår hemsida i början av september. Kursens tillfällen är på totalt 12 måndagar.
Vi skickar kallelse/inbetalningskort inför kursstart.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Silversmide dagtid måndagar.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Silversmide dagtid måndagar!