Visa kurser.se som: Mobil

Silversmide, Workshop

HannaCharlotta
Kursinformation
Halmstad
5 timmar
1 900 - 2 375 SEK
silversmide workshop

Kursbeskrivning

Lär dig mer om silversmide!

Du och dina kurskamrater introduceras i silversmidets ädla konst under en halv dag. På denna tid hinner du exempelvis tillverka en fin ring eller personligt hänge.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Denna workshop passar både nybörjaren och dig som redan har lite erfarenhet av silversmide. Samla kompisgänget, familjen eller kom själv.

Kursinnehåll

Under dagen kommer du få prova på grundläggande moment inom silversmide. En del i skapandeprocessen är att hitta din personliga design och göra skisser. Du går igenom skissen med mig som då bland annat kan se eventuella fallgropar och komma med förslag till lösningar. Praktiska moment är bl.a.

  • Såga

  • Fila

  • Löda

  • Polera

  • Oxidera

Upplägg

Kurspriset inkluderar fika och 10 gram silver. Ytterligare silvermaterial finns att köpa på kursen. Observera att vissa tillfällen är på dagtid, andra på kvällstid. Har du eller ditt sällskap önskemål om andra datum än de som listas här – hör av dig till mig så löser vi det.

Kursledare

Jag, Hanna Charlotta Septemberia Pantzar, är professionell silversmed. Jag har arbetat större delen av mitt vuxna liv med silver vilket för mig är mer än ett yrke – det är en passion, ett levnadssätt!

HannaCharlotta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Silversmide, Workshop.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 7 recensioner.

Carin Lindström
Jättekul workshop under proffsig ledning. Hanna Charlotta lotsade mig på ett inspirerande och kunnigt vis genom proseduren att skapa ett smycke. I hennes fina lokal smidade, pratade och fikade vi och vips.. så hadde jag skapat ett silversmycke att ta med hem. Rekommenderas varmt.
Charlotte Swenson
Härliga och hjärtliga samtal i kreativ miljö. HannaCharlotta delar med sig av sina kunskaper och jag har vid varje tillfälle stolt gått hem med ett nytt egentillverkat smycke.
Anne
Vi var ett gäng tjejer som gav bort denna kurs i silversmide till vår väninna i present. 1 dag med HannaCharlotta var super! Vi fick lära oss från grunden och fick hjälp under hela dagen. Kan varmt rekommendera HannaCharlotta som utbildare. Duktig, hjälpsam och vi hade en toppetrevlig dag. Trevlig lokal och lätta att hitta parkering i närheten. ...
Visa hela

HannaCharlotta

Välkommen till HannaCharlotta!

Unikt silversmide från Halmstad där jag, Hanna Charlotta Septemberia Pantzar, designar och tillverkar smycken som armband, halsband, örhängen och ringar under mitt eget varumärke HannaCharlotta. Mina smycken är alltid handgjorda helt från grunden med en vacker och rå design. Ibland...


Läs mer och visa alla kurser med HannaCharlotta

Kontaktuppgifter till HannaCharlotta

HannaCharlotta

Brogatan 48
302 95 Halmstad

Mobil 0730-96 19 19

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Silversmide, Workshop, fyll i följande uppgifter: