Nosaktivering

Medborgarskolan Mitt, i Karlstad
Längd
10 timmar
Pris
1 690 SEK
Nästa kurstillfälle
7 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
1 690 SEK
Nästa kurstillfälle
7 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Nosaktivering

Detta är kursen för dig som vill lära dig att aktivera din hunds nos på olika sätt samtidigt som ni har kul tillsammans! Vi kommer arbeta med nosarbete på flera olika sätt att träna hundens nos på som man kan enkelt sedan träna hemma. Man får en nöjd och trött hund samtidigt som den gör vad den är bäst på, att nosa.

På denna kurs kommer ni att lära er mer om hur hundens nos fungerar och hur vi jobbar med den på olika sätt.

Innehåll

  • Spår
  • Nosework
  • Vardagsaktivering
  • Personspår

Upplägg
Vi kommer att träffas på olika platser runt om i Karlstad, 5 tillfällen. Vi kommer bland annat att vara i en skog, på en stor gräsplätt, och en asfaltsplan.

Förkunskaper
Kursen passar alla olika hundar med olika erfarenheter. Nivån anpassas efter dig och din hund.

Kursledare
Tuwa Varberg är certifierad instruktör genom SKK. Hon är även hundmassör och utbildad instruktör inom Agility, friskvård, lydnad och nosarbete genom Forshagaakademins Hundsportsgymnasium. Tuwa har en fransk bulldog och en Siberian husky som hon tränar främst lydnad, Nosework och friskvård med. 

Att gå på kurs med sin hund är det roligaste som finns, och att som instruktör se deltagarna utvecklas tillsammans och bygga upp en bra relation med sina hundar är otroligt givande. Alla kurser individanpassas efter varje deltagares nivå och önskemål.

Kursmaterial
Det ingår inget skrivet kursmaterial men ta gärna anteckningar om du vill.

Under terminen som du är kursdeltagare hos medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden. 


Tips på vidareutveckling

Prata med kursledaren eller titta gärna efter fler hundkurser på http://medborgarskolan.se


Bra att veta
Meddela namn, ras och ålder på hunden vid anmälan.
Är ni flera i familjen som vill delta vill vi att en person är hundförare/gång. Resterande ska vara åhörare och ska också anmälas i förväg till oss på Medborgarskolan. Skriv fullständig personnummer på åhöraren i meddelande fältet vid anmälan.

Alla hundar som går kurs hos oss på Medborgarskolan måste vara friska och vaccinerade enligt gällande regler (SKK:s regler för vaccin). Vaccinationen måste vara fullgjort utifrån hundens ålder.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen. Försäkringen omfattar ej egendom eller djur.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Nosaktivering och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.