Meditation - Finn mer lugn och välmående i din vardag

Medborgarskolan Mitt, i Karlstad
Längd
9 timmar
Pris
950 SEK
Nästa kurstillfälle
3 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
9 timmar
Pris
950 SEK
Nästa kurstillfälle
3 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Meditation - Finn mer lugn och välmående i din vardag

Vill du uppleva mer lugn och ökat välmående i din vardag? Hitta verktygen som hjälper dig att lättare finna din inre balans

Innehåll

Vi använder oss av övningar för att öka vår självinsikt och närvaro i stunden. Du kommer få konkreta verktyg för att bl.a. kunna lugna din kropp, hantera tankar och öka ditt fokus. Vi övar oss även i medkänsla för sig själv och andra. Meditationerna/övningarna utförs i stående, sittande, liggande på matta samt i rörelse. Oftast i tystnad med ledarens guidning.

Upplägg

Kursen innefattar 9 träffar och vi ses en gång i veckan.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Kom som du är!

Kursledare

Linda har varit kursledare för Medborgarskolan i över 10 år. Hon har undervisat i både pilates och meditation för nybörjare, fortsättning, gravida samt nyblivna mammor. Förutom på Medborgarskolan har hon undervisat på David Lloyd Lesuire i England samt på Selma Spa i Sunne. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta

Ha gärna mjuka, ej åtsittande kläder. Ta ev. med en extra tröja och sockor om du är frusen av dig. Vi har tyvärr inte omklädningsrum med duschmöjligheter.

Friskvårdsbidrag

Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Tips på vidareutveckling

Medborgarskolan har ett stort utbud kurser inom kropp och hälsa 

Bra att veta

• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Meditation - Finn mer lugn och välmående i din vardag och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.