Gitarr nybörjare grupp

Längd
4 timmar
Pris
750 SEK
Längd
4 timmar
Pris
750 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Gitarr nybörjare grupp

Längtar du efter att få spela gitarr vid strandkanten eller hemma i källaren? Här är en kickstart inför semestern, du får övningar och tips för att träna vidare under sommaren.


Innehåll
Tillsammans i grupp tar vi steg för steg och lär oss grunderna  i gitarrspel. Vi lär oss ackord, rytm och melodi.

Upplägg 
4 X 60 minuter intensivkurs, 16 -19 juni  Du får övningar med dig hem att träna som räcker hela sommaren

Förkunskaper
Här krävs ingen förkunskap, vi lär oss från grunden. Blandade åldrar 

Kursledare
Gustaf Mannberg  är en hängiven gitarrist och pedagog som har en musikutbildning från Folkhögskola och läser nu på en kanditat i gitarr  på Musikhögskolan Örebro. 

Bra att veta
Tag med egen gitarr, vi har dock gitarrer som du kan låna vid behov

Alla våra kursledare är kompetenta och utbildade pedagoger. Många av dem går sitt sista år på Musikhögskolan som är en 5-årig utbildning till musiklärare

Bra att veta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Gitarr nybörjare grupp och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.