DansMix 10-12 år

Medborgarskolan Mitt, i Karlstad
Längd
24 timmar
Pris
1 800 SEK
Nästa kurstillfälle
10 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar
Pris
1 800 SEK
Nästa kurstillfälle
10 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om DansMix 10-12 år

På dansmix får du testa på olika dansstilar till olika sorters musik. Med rörelseglädjen som drivkraft övar vi upp fantasin, inlevelsen i musiken och stärker självkänslan. I dansen vi upp motorik, kroppsuppfattning och det sociala samspelet.

Om kursen

Kom och dansa med oss i höst!!
Den här gruppen riktar sig till dig som är mellan 10-12 år. Du är välkommen oavsett tidigare erfarenhet och vi anpassar träningen utefter det! 
Vi kommer tillsammans att testa på grundläggande tekniker inom jazzdans och modern dans. Vårt främsta fokus under träningarna är dansglädje! 

Under våra 1,5 timmes lektioner kommer du att få en utförlig uppvärmning, testa på fler grundläggande tekniker och i slutet av lektionen en nedvarvning med stretch. Vi väljer att ha längre danslektioner för att få tid till sådant som ofta blir åsidosatt, så som nedvarvning och stretch, vilket gynnar både kropp och sinne!

Kursen är i 12 veckor varje vecka samma dag och tid med uppehåll för höstlovet v. 44.

För vem

Den här gruppen riktar sig till dig som är mellan 10-12 år. Du är välkommen oavsett tidigare erfarenhet och vi anpassar träningen utefter det! 

Kursledaren

Vi som håller i dansen heter Matilda och Ebba. Vi har båda erfarenhet av att träna grupper i olika åldrar och nivåer, utöver det har vi en utbildning i danspedagogik från Karlstad universitet. 
Ebba och Matilda delar på gruppen och byts av var tredje vecka. 

Bra att veta

Bär bekväm klädsel och gymnastikskor och ta med vattenflaska. 
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Om folkbildning

En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av DansMix 10-12 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.