Akvarell porträttmålning

Längd
15 timmar
Pris
1 550 SEK
Nästa kurstillfälle
6 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
15 timmar
Pris
1 550 SEK
Nästa kurstillfälle
6 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Akvarell porträttmålning

Här fokuserar på att lära oss grunderna i porträttmålning, inklusive ansiktsproportioner, ljus och skugga, samt tekniker för att fånga karaktären och känslan hos porträttämnet. Vi utforskar olika material och tekniker, inklusive akvarell, för att skapa porträtt med livfullhet och personlighet.

Innehåll
Deltagarna tar själv med referensbilder av porträttämnen de vill arbeta med, varje deltagare kommer arbeta med sitt indivuella projekt men du kommer att få individuell handledning och feedback för att utveckla din egna unika stil. Det finns även möjlighet att utforska andra material utöver akvarell utefter intresse och behov, huvudfokuset är porträtt. 

Upplägg
Kursen omfattar 3 x 45 min per tillfälle, vi träffas under 5 veckor.
Samma tid och veckodag.
 
Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Kursledare
Vahid Vahidian är en erfaren konstnär inom lera måleritekniker som akryl- & oljemålning, teckning och akvarell, han är specialinriktad på japanskt måleri med tusch men och kunnig kursledare inom både film och foto.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Tag med akvarellpapper alt. målarduk, färglåda och penslar ( ex. nr. 4, 10 och 12)  samt referensbild. 

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har ett stort utbud av Ateljé och Hantverkskurser, vi har flera olika nivåer på våra målerikurser. Vi hjälper dig gärna att hitta en kurs om passar dig.

Bra att veta
Det finns stafflier på plats.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Akvarell porträttmålning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.