Akustisk gitarr grund för ungdom/vuxen

Längd
10 timmar
Pris
1 600 SEK
Längd
10 timmar
Pris
1 600 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Akustisk gitarr grund för ungdom/vuxen

Kursen vänder sig till nybörjare på gitarr. Den består av självstudier via din webbläsare och inkluderar en blandning av inspelade föreläsningar, textmaterial och uppgifter. Dessutom kommer vi att hålla digitala träffar och det kommer att finnas möjlighet att träffas personligen både vid första och sista tillfället!

Gitarren är ett instrument som kan användas som både ackompanjemang och soloinstrument.
 
Innehåll
Varje lektion kommer att bygga på kunskapen från de tidigare lektion. Under kursen lärs ut enkla melodier och komprytmer med fokus på notläsning, ackord, rytmer och instrumentteknik. Melodier, ackordföljder och övningar i flera olika stilar kommer delas ut. På slutet av kursen kommer deltagarna att ha en stabil grund i gitarrspel för att fortsätta utveckla sina gitarrspel.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan samma dag och tid under 10 tillfällen. Kursen omfattar 1x45 minuter per kurstillfälle. Eventuella uppehåll görs upp i gruppen gemensamt under första kurstillfället.

Så här går det till

Kursen består av självstudier via din webbläsare och inkluderar en blandning av inspelade föreläsningar, textmaterial och uppgifter. Dessutom kommer vi att hålla digitala träffar för att ni får ställa frågor direkt till din kursledare och diskutera med övriga deltagare. Det kommer att finnas möjlighet att träffas personligen både vid första och sista tillfället! 

Kursen går på distans och vi använder oss av en digital lärplattform där du loggar in när det passar dig. Använd webbläsare Google Chrome. Tillgång till webbkamera samt headset är nödvändigt. För bästa upplevelse sätt dig i ett lugnt rum vid dina videomöten. Första kurstillfället ses vi på plats i vanlig lektionssal. Länk kommer i samband med kursstart.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Jay Matharu har jobbat som gitarrlärare i nästan 25 år. När han inte undervisar spela han i hårdrocksbandet Liv Sin och skriva egen musik. Jay har släppt flera skriver med olika projekt och är en utbildad musiker som har både en kandidatexamen i musikpedagogik och en kandidatexamen i musikaliska gestaltning.
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom pedagogik. 

Bra att veta
Ta med egen gitarr när ni träffas vid första och sista tillfället.

  • Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
  • Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.
  • Vi bjuder på kaffe och té i våra lokaler.

Eventuella uppehåll för lov och röda dagar görs upp under första kurstillfällena tillsammans med kursledaren.

Utvecklingsmöjligheter
När kursen går mot sitt slut kommer du att erbjudas en fortsättningskurs på lämplig nivå. Din utveckling är individuell, och påverkas av tidigare erfarenhet och hur mycket du hinner öva.

Kallelse/Faktura
Kallelse/Faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Här kan du läsa mer om hur du gör för att delbetala: Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan

Visste du att?
Medborgarskolan i Uppsala är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Akustisk gitarr grund för ungdom/vuxen och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.