Visa kurser.se som: Mobil

Företagsutbildning Excel

Medborgarskolan Mälardalen
Längd: 8 timmar
Plats: Nyköping
Pris: 0 SEK

Info om Företagsutbildning Excel

Info om Företagsutbildning Excel
Microsoft Office-paketet används på de flesta arbetsplatser och möjligheterna med Excel är många, men ofta förmår vi oss inte till att utnyttja programmets fulla potential.

Innehåll
Excel är en del av Office-paketet och ett mångfacetterat kalkylprogram. Med Excel kan man bland annat skapa kalkyler, diagram och listor. Excel hjälper företagsledare och medarbetare att lägga upp årsbudget, göra uträkningar, hålla reda på utgifter och så vidare - listan kan göras hur lång som helst.

Upplägg
Oavsett vilka behov och vilken nivå er personal är på i Excel kan vi erbjuda ert företag en skräddarsydd utbildning.
Våra Excelkurser för företag utgår alltid från era behov och upplägget är skräddarsytt till just ert företag. Många har en väldigt specifik målsättning, andra vill bara höja personalens kompetens rent generellt. Innan vi inleder en utbildning börjar vi alltid med en behovsanalys och först därefter planeras kursinnehållet.

Förkunskaper
Grundläggande kunskaper i Windows.

Kursmaterial
Ev. kostnad för kurslitteratur tillkommer och bestäms innan kursstart. Ta med din egen dator. Behöver du låna ska detta meddelas vid anmälan.

Kursledare
Rickard Zaring arbetar med grafisk design, marknadsföring, kommunikation och webbutveckling. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
För offert och mer information, lämna ditt intresse så kontaktar vi dig.
Antingen träffas ni i våra lokaler på Hemgårdsvägen 6, Nyköping eller så kommer vår kursledare till er på företaget.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Företagsutbildning Excel.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen