Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Excel Bas Online

Learnesy
Kursinformation
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm
8-10h - Tillgång i 12 månader
Börja när du vill.
2 495 SEK inkl. moms
Excel Bas Online

Kursbeskrivning

Excel Bas - En komplett grundkurs helt online!

Kursen Excel Bas är Learnesys storsäljare med över 10 000 användare som går kursen varje år. Den riktar sig till dig som är nybörjare eller självlärd i Excel, och som är redo att ta ditt Excelanvändande till nästa nivå. Kursen utvecklas kontinuerligt baserat på feedback som vi samlar in från våra användare, och den kommer med sin genomtänkta pedagogik och användarvänliga upplägg att göra dig till en bekväm och effektiv användare av Excel.  

Varför Excel Bas är kursen för dig:

 • Du går kursen i ditt eget tempo. De korta lektionerna lämpar sig utmärkt för att dela upp utbildningen i mindre omgångar. 
 • Du kan se lektionerna och göra proven i den ordning du önskar, du måste inte börja med de grundläggande delarna om du är mer intresserad av att direkt lära dig om funktioner och pivottabeller.
 • När du är klar med kursen 100% så får du ett personligt kursintyg, men du kan även efter det repetera alla momenten under hela tillgångsperioden 
 • Learnesy lansear ingen ny grundkurs i Excel, vi förbättrar hela tiden vår befintliga. Under din tillgång kommer vi uppdatera och lägga till såväl lektioner som prov, allt efter vilken feedback vi får från våra användare. 

Kursens innehåll

Kursen börjar med att du får lära dig grunderna i Excel, hur du lägger in data och hur du får det att se proffsigt ut. Vi går sedan successivt mot mer avancerad användning och i andra delen av kursen lär du dig bland annat att arbeta med Pivottabeller, hur du gör funktioner som "Leta rad" och "Om fel" samt hur du skapar ett makro. Kursen är baserad på korta lektioner med tillhörande prov, allt för en effektivt och personlig inlärning.

Kursen finns både på svenska, norska, danska och på engelska.

Är ni flera som vill gå kursen? Inga problem, kontakta oss så sätter vi upp ett fleranvändarkonto åt er. 

Såhär fungerar kursen

 • Lär känna Excel
 • Grundläggande funktionaliteter
 • Grundläggande formelhantering
 • Formatering
 • Ändra kalkylbladets utseende och innehåll
 • Skriv ut
 • Diagram
 • Justera kalkylbladets översikt
 • Hantering av flera kalkylblad och arbetsböcker
 • Funktioner
 • Säkerhet och delning
 • Arbete i databaser
 • Pivottabeller
 • Konsekvensanalyser
 • Makron

Tid och plats

Excel Bas är en onlinekurs som fungerar oavsett var du befinner dig. Allt du behöver är tillgång till internet, sedan bestämmer du själv när och var du ska gå kursen. 

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Excel Bas är en onlinekurs i Excel som riktar sig till dig som är nybörjare eller självlärd i Excel, och som snabbt vill utvecklas till en mästare i programmet.

Video

Kursintyg

Efter att du har gjort alla prov i kursen får du ett personligt kursbevis, men du kan även efter det fortsätta repetera alla lektioner och prov under hela din tillgång.

Kostnader

1995 kronor exkl. moms

Kursledare

Learnesy grundades 2014 av kollegorna Marcus Andersson och Robert Gulevski. Genom arbete inom funktioner som inköp, ekonomi, affärsutveckling, projektledning, försäljning och marknadsföring hade de upplevt att det oavsett bransch fanns en gemensam nämnare som bidrog till ett effektiv arbete med framgångsrikt resultat – Microsoft Excel.

De kunde se att deras medarbetare ofta saknade kompetens och utbildning i programmet vilket ledde till att Excel istället för att vara ett kraftfullt hjälpmedel blev både en tidstjuv och ett irritationsmoment. Med ett behov identifierat kunde de med sin erfarenhet och kunskap ta fram en utbildning som både var praktiskt inriktad och tidseffektiv. En pedagogik som bygger på nano-learning innebär att lektionerna är korta – i genomsnitt ca 2 minuter. Grunden till Learnesy var lagd.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Excel Bas Online.

Learnesy

Erika Falkemark

Välkommen till Learnesys onlineutbildningar

I en värld som blir allt mer digitaliserad ser fler och fler fördelarna med onlineutbildningar. 2014 startades Learnesy med ett tydligt fokus om att leverera marknadens bästa onlineutbildningar i Microsoft Excel. Eftersom vi under flera år levererat utbildning i programmet...


Läs mer och visa alla kurser med Learnesy

Kontaktuppgifter till Learnesy

Learnesy


Tel: 0704568680
Mobil 0704568680

Recensioner
Bli den första att recensera Excel Bas Online!

Liknande kurser