Learnesy

i Stockholm (+ 8 orter)
Få mer information om kursarrangören👍

Learnesy

Välkommen till Learnesys onlineutbildningar

I en värld som blir allt mer digitaliserad ser fler och fler fördelarna med onlineutbildningar. 2014 startades Learnesy med ett tydligt fokus om att leverera marknadens bästa onlineutbildningar i Microsoft Excel. Eftersom vi under flera år levererat utbildning i programmet till Nordens ledande lärosäten (bl.a. Handelshögskolan i Göteborg, JIBS och BI Norwegian Business School) får vi kontinuerligt feedback på våra kurser, vilket hjälper oss utveckla och för bättra kurserna varje dag. 

Om du väljer en kurs från Learnesy kan du vara säker på att: 

  • Kurserna är "To the point". Vi vill inte ta din tid, vi vill att du ska få mer tid att göra det som är viktigt för dig. Därför är våra kurser baserade på korta lektioner, normalt 1-3 minuter, så att du snabbt ska kunna se eller repetera en lektion. 
  • Det räcker inte med att se videolektioner online. Du måste jobba i programmen för att lära dig. Därför lägger vi ner mycket resurser på att skapa bra uppgifter och prov till alla våra kurser, där du själv får jobba i programmet. 
  • Kuserna håller högsta kvalitet ut i minsta detalj. Våra lektioner är vår produkt och vad som gör hela användarupplevelsen. Det är också det som gör att över 80% av våra kunder är återkommande. 
  • Vi finns här för dig. Det finns få saker som är så frustrerande som en dålig support. Vi har inte startat ett onlinekursföretag för att vi egentligen gör något annat. Vi svarar dig på frågor inom 1h, och ser till att våra kurser är tillgänliga 24/7.

Vi har erfarenhet från att hjälpa företag med allt från 0 till flera tusen användare. Vill ditt företag lyfta lägstanivån i Excel? Kontakta oss för ett upplägg där vi kan hjälpa ert företag. 

Visa alla kurser med Learnesy

Kurser

Kurs
Data och IT Pris Ort Snittbetyg
Power BI – Grundkurs Online Från 3 744 SEK Flera orter (4)
5,0 (4)
Microsoft program
Excel Bas Online Från 3 744 SEK Flera orter (4)
5,0 (18)
Excelutbildning online för företag Distans
Komplett Kurspaket Officepaketet Online Från 6 995 SEK Flera orter (4)
5,0 (7)

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Learnesy och veta mer om deras kurser.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontaktuppgifter

Learnesy


Tel: 0730898858
Mobil 0730898858


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 46 recensioner
Skriv en recension
5/5
Lena Hedenbratt
29 jun 2022
Service minded personal!

Mycket kurs! Väldigt pedagogisk och lätt att förstå det mesta! Om det är komplicerat kan man repetera om och om igen. Stort TACK till administratörerna på Learnesy som är väld...

Visa hela
5/5
Yusuf Nyström
08 jun 2022
En av de bästa SQL-kurserna för grundkunskaper

Har tidigare testat andra kurser på youtube etc. men måste säga att för första gången hängde jag med i precis allt! Bra struktur och tempo i kursen. Rekommenderar starkt för all...

Visa hela
5/5
Jessica Lindholm
12 maj 2022
Superbra!

Superbra kurs! Väldigt pedagogisk och lätt att förstå allt! Plus till att dom på Learnesy är väldigt trevliga och hjälpsamma!

Highlights