Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Learnesy

Välkommen till Learnesys onlineutbildningar

I en värld som blir allt mer digitaliserad ser fler och fler fördelarna med onlineutbildningar. 2014 startades Learnesy med ett tydligt fokus om att leverera marknadens bästa onlineutbildningar i Microsoft Excel. Eftersom vi under flera år levererat utbildning i programmet till Nordens ledande lärosäten (bl.a. Handelshögskolan i Göteborg, JIBS och BI Norwegian Business School) får vi kontinuerligt feedback på våra kurser, vilket hjälper oss utveckla och för bättra kurserna varje dag. 

Om du väljer en kurs från Learnesy kan du vara säker på att: 

  • Kurserna är "To the point". Vi vill inte ta din tid, vi vill att du ska få mer tid att göra det som är viktigt för dig. Därför är våra kurser baserade på korta lektioner, normalt 1-3 minuter, så att du snabbt ska kunna se eller repetera en lektion. 
  • Det räcker inte med att se videolektioner online. Du måste jobba i programmen för att lära dig. Därför lägger vi ner mycket resurser på att skapa bra uppgifter och prov till alla våra kurser, där du själv får jobba i programmet. 
  • Kuserna håller högsta kvalitet ut i minsta detalj. Våra lektioner är vår produkt och vad som gör hela användarupplevelsen. Det är också det som gör att över 80% av våra kunder är återkommande. 
  • Vi finns här för dig. Det finns få saker som är så frustrerande som en dålig support. Vi har inte startat ett onlinekursföretag för att vi egentligen gör något annat. Vi svarar dig på frågor inom 1h, och ser till att våra kurser är tillgänliga 24/7.

Vi har erfarenhet från att hjälpa företag med allt från 0 till flera tusen användare. Vill ditt företag lyfta lägstanivån i Excel? Kontakta oss för ett upplägg där vi kan hjälpa ert företag. 

Referenser

“Med snabb respons från Learnesy kommer våra anställda på kort tid igång med utbildningen.”

Erika Falkemark

Erika Falkemark, Head of Learning and Development, Tre

“För Tre har Learnesy varit en smidig lösning då det med nyrekryteringar kontinuerligt uppstår nya behov i olika avdelningar. Med snabb respons från Learnesy kommer våra anställda på kort tid igång med utbildningen, och pedagogiken i utbildningar har gett en effektiv inlärning.  Vi är mycket nöjda över att ha Learnesy som leverantör av Excelutbildning.”

De korta lektionerna underlättar inlärningen och gör så att användaren lättare kan fokusera på områden där ökad kompetens behövs.”

Tommy Persson

Tommy Persson, Director of Growth / Business Area Manager, IHM Business School

“De korta lektionerna underlättar inlärningen och gör så att användaren lättare kan fokusera på områden där ökad kompetens behövs. En brist i många utbildningssystem är att användare kan uppleva att man får mycket som man redan kan, med följd att engagemang och intresse då sjunker.”

För fler referenser - Besök learnesy.com

Visa alla kurser med Learnesy

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Kurs
Data och IT
Microsoft program Pris Ort Snittbetyg
Baspaketet Excel, Word och PowerPoint Online Från 3 995 SEK Flera orter (4)
Excel Bas Online Från 2 495 SEK Flera orter (4)
Excelpaketet Online Från 3 745 SEK Flera orter (4)
Komplett Kurspaket Officepaketet Online Från 6 995 SEK Flera orter (4)
Power BI – Grundkurs Online Från 1 869 SEK Flera orter (4)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Learnesy och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Learnesy


Tel: 0704568680
Mobil 0704568680


Bli den första att recensera Learnesy!

Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Learnesy och få mer information, fyll i följande uppgifter: