Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 NedrĂ€kningen till jul har börjat! Det firar vi pĂ„ kurser.se med en klurig jultĂ€vling. LĂ€s mer hĂ€r.

Excelkurs

Trött på alla #NULL!, #NUM!, #REF!, och #VALUE!?

GÄ en Excelkurs och lÀr dig hantera programmet rÀtt och effektivt! Excelkurser ges pÄ flera nivÄer. VÀlj bland Excel för nybörjare, onlinekurser, fortsÀttningskurser och mÄnga fler. Du kommer aldrig behöva slita ditt hÄr över Excel igen!
Visar 1-20 av 57 träffar

Om Microsoft Excel 

Excel Àr ett kalkylprogram och Àr det absolut mest anvÀnda i sitt slag. Programmet ingÄr i Office-paketet anvÀnds av bÄde privatpersoner och företag. Den första verisonen av slÀpptes för Macintosh redan 1985 och Windows-versionen slÀpptes november 1987. Microsoft har sedan dess fortsatt att utveckla Excel med nya uppdateringar och utgÄvor ungefÀr vartannat Är.

Med Excel kan du skapa överskÄdliga och anvÀndbara kalkyler och vÀldigt avancerade berÀkningsmodeller. Du kan fÄ Excel att utföra alla typer av berÀkningar och analyser med hjÀlp av olika formler och funktioner. Med vÀrdena kan du sedan göra bÄde listor, diagram och tabeller.

En grundkurs för nybörjare i Excel Àr en mycket bra start för dig som aldrig anvÀnt Excel tidigare. DÄ fÄr du lÀra dig hur du fyller i data, hur du formaterar arbetet sÄ det ser bra ut, hur du skapar Excel-diagram med mera. Excel Àr vÀldigt nyttigt att kunna och en bra merit i ditt arbete.

Excell underlÀttar flera skeden i ditt arbete. Med hjÀlp av programmet kan du hantera kalkyler och data mycket enklare och mer effektivt. Du kan till exempel formatera arbetsblad och skapa fÀrgstarka diagram för publicering pÄ webben.

I och med att programmet har ett sÄ stort anvÀndningsomrÄde sÄ Àr kunskaper i Excel viktigt i mÄnga arbetsroller. I bÀsta fall kan en excelkurs bidra till att du fÄr det jobb du vill, till exempel om du vill jobba med ekonomi, marknadsföring eller försÀljning.

JÀmför kurser
Distansskolan.se - grafiska kurser

BLI ETT PROFFS PÅ

Desktop Publishing
Webb â€“ Video â€“ Foto


DISTANSKURSER
NĂ€r, var och hur du vill!

Kurser av Certifierade experter

LĂ€s mer
Arbeta effektivare i sociala medier
MediakurserOnline.se

Marika har gĂ„tt en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag anvĂ€nder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

LĂ€s mer
Distansskolan.se

Grund – FortsĂ€ttning
PortrĂ€tt – Natur
Blommor


4 & 8 veckor frÄn 1995 kr.
Inkl moms och bok (vÀrde ca 450 kr)

LĂ€s mer