Visa kurser.se som: Mobil

Lightroom Introduktion

Mästerfoto
Kursinformation
Plats: Göteborg, Stockholm
Längd: 3 timmar
Pris: 995 SEK
Arrangör: Mästerfoto plus
Gå vidare till: Kursens hemsida
Kommande starter
Göteborg
2018-11-30 18:00 
995 SEK
2018-12-11 18:00 
995 SEK
Stockholm
2018-11-30 18:00 
995 SEK
2018-12-11 18:00 
995 SEK
Språk: Svenska

Kursbeskrivning

Lightroom kurs i Stockholm

Gå en lightroom kurs och skapa levande bilder - Stockholm

Lightroom introduktion – På den här grundkursen introduceras du till Lightroom och lättare bildredigering. Vi går igenom allt du behöver veta för att komma igång med bildredigering på egen hand – programmets mest effektiva verktyg och hela arbetsflödet från import till färdig bild.

Att kunna redigera sina bilder ger oanade möjligheter idag. Denna grundkurs riktar sig till dig som vill lära dig grunderna i världens mest använda fotoredigeringsprogram.

Lightroom används idag av allt från professionella fotografer till nybörjare. Med dess enkla gränssnitt och smarta framkallningsmoduler kommer du att kunna effektivisera ditt arbetsflöde och få större koll på dina fotografier.

Under kursen lär du dig att hitta i programmet och använda de vanligaste verktygen för redigering. Vi kommer bland annat prata om brusreducering, skärpa, dammborttagning, svartvitt och RAW-formatet. Vi går igenom hela arbetsflödet: vi importerar bilderna, redigerar och har slutligen en färdig bild redo för export till tryck eller webb. Vi redigerar bilder tillsammans för att du som deltagare ska få insikt i vad som händer och varför det händer.

Målgrupp

  • Inga förkunskaper
  • Lite datorvana

Kursintyg

Erhåll ett diplom efter avslutat kurs till en kostnad av 180 kr. Diplomet är undertecknat av Mästerfoto och skickas med posten. Meddela gärna om du vill ha diplom vid anmälningstillfället.

Kostnader

995 kr.

Mästerfoto

Fotokurser i Stockholm & Göteborg hos Mästerfoto

Mästerfoto - Fotografera, inspireras och utvecklas

Patrik Lindqvist har startat Mästerfoto för att låta dig inspireras & utvecklas inom fotografins värld. Yrkesverksam fotograf med inriktningar som action, äventyr, bröllop & landskap. Mästerfoto erbjuder kurser och upplevelser med praktisk inlärning. Du kan välja flera olika typer av kurser...


Läs mer och visa alla kurser med Mästerfoto

Kontaktuppgifter till Mästerfoto

Mästerfoto

Södermalmstorg 1
Stockholm

Mobil 0761822242
masterfoto.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Lightroom Introduktion!

Arrangörsrecensioner
          (4,9)
Baseras på 15 recensioner
Läs recensioner