Tag ordet! 5 tillfällen

Längd
5 dagar
Pris
1 700 SEK
Nästa kurstillfälle
1 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 dagar
Pris
1 700 SEK
Nästa kurstillfälle
1 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Tag ordet!

i presentationsteknik med kropp och röst

Tycker du om drama och skådespeleri? Vill du lära dig att använda dessa kunskaper i ditt yrkesliv eller ditt liv som student?

MAF erbjuder nu en digital kurs, där vi med avstamp i skådespelarteknik kommer att fokusera på hur du framstår i olika sammanhang, t.ex. när du ska ha en muntlig examen, talar inför en församling/grupp av människor, är på jobbintervju, håller en presentation eller föreläsning inför en publik eller undervisar.

Vi kommer att använda oss av rollspel och annan skådespelarteknik, och du som deltagare kommer att bli mer medveten om hur du framstår och uppfattas av andra människor i roller du redan har. Du känner kanske att du inte får ut det optimala av dessa situationer.

Du kommer att få träning i hur du använder din röst, din andning och ditt kroppsspråk, så ditt budskap når mottagaren och uppfattas på det sätt du vill.

Kursen riktar sig till alla som vill vara med om att jobba med sig själv på ett roligt sätt med avstamp i drama och skådespeleri.

Ingen erfarenhet av drama och skådespeleri krävs/behövs.

*******

Anna Lyngby Olsen, som har en både praktisk och teoretisk ingång i skådespelaryrket, är utbildad i Teatervetenskap på Universitetet i Köpenhamn och i Meisner-tekniken på The Actor´s temple i London.

Anna har deltagit i Masterclasses i skådespelarteknik i Danmark och Sverige, och hon har medverkat i teateruppsättningar, och på film och TV.

Tillsammans med nordiska kollegor har hon startat Studio 7, ett produktionsbolag för nordisk film och teater.

*******

"Anna Lyngby gjorde ett bra jobb med att coacha mig till en ny nivå när det gäller att Ta ordet och "Speak up" Rekommenderas varmt!" /Christian Tag Ordet!

Kursen arrangeras av MAF i samarbete med ABF Malmö.

Begränsat antal platser.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

1 maj, 2024

  • Kurs
  • Distans

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Tag ordet! 5 tillfällen och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner
Skriv en recension
5/5
Peter Pripp
11 dec 2021
Kunnig ledare

Kursen var välplanerad och genomfördes med mycket kunnig ledare och gott ledarskap och med ett tryggt klimat. Bra och utvecklande feedback efter test med formen.

5/5
Peter Pripp
08 dec 2021
Kunnig ledare

Kursen var välplanerad och genomfördes med mycket kunnig ledare och gott ledarskap och med ett tryggt klimat. Bra och utvecklande feedback efter test med formen.

Malmö AmatörteaterForum
Torpgatan 21
211 52 Malmö

Teaterkurser i Malmö - Malmö AmatörteaterForum

1996 gick startskottet för MAFs verksamhet i lokalerna i Ungdomens Hus. Under åren har MAF växt sig stora i Malmös teaterliv. Idag ingår 30 amatörteatergrupper som medlemmar i organisationen. Tillsammans förfogar de över repetitions- och spellokaler, syateljé, verkstad, kostymförråd och...

Läs mer och visa alla kurser med Malmö AmatörteaterForum

Highlights