Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Leksands folkhögskola

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 16 recensioner.

LIMO
(4)
Mycket utvecklande och utmanande både personligt och konstnärligt. Bilden står i fokus genom analys och omsatt i praktik.
Annkristin
(4)
En toppen kurs, Bra lärare och supertrevliga kurs kamrater. En lite sak lokalen för liten får så många deltagare, men med så många trevlig människor så fungerade det ändå. Önskemål, Hoppas det blir en 5 dagars kurs nästa år. Kommer att gå på denna kurs igen nästa år oberoende om det blir 3 eller 5 dagar.
Linda
(5)
En väldigt bra kurs med bra lärare!!
Stephan Palmstierna
(4)
Härlig givande kurs både kunskapsmässigt och socialt. Vore intresserad av att gör modernare band, som kanske kan förberedas hemma.
Susanne
(5)
Vi hade tre härliga dagar tillsammans, ett gäng broderinördar med olika yrken och och från Sveriges alla hörn. Folkhögskoleformen med sitt tillåtande och inkluderande klimat frigjorde vår kreativitet och skaparlust. Våra lärare var uppmuntrande och kunniga. Vi hade helt enkelt så roligt, och jag och många med mig vill absolut gå fortsättningskur...
Visa hela
Anne-Marie & Bo Strömgren
(5)
Vi har gått fem sommarkurser i Bokbinderi. Därav framgår att vi är väldigt nöjda och rekommenderar kurserna med stort förtroende till vänner och bekanta. De som hörsammat våra rekommendationer är också väldigt nöjda och tänker återkomma.
Ingrid
(5)
Räkna med mig nästa sommar!!
Susanne Säbb DanielssonSusanne Säbb Danielsson
(4)
Supertrevlig kurs
Z
(4)
Jättebra o härlig kurs. Mersmak!!!!
kerstin
(5)
en sommarkurs som jag verkligen kan rekommendera.
Alex
(4)
Välformulerat upplägg, roligt, både lätt och svårt. Malin är väldigt pedagogisk och mycket generös med sin kunskap!
Titti
(5)
Det var en riktigt trevlig och positiv vecka med underbara illustratören och grafiska designern, läraren, inspiratören och föreläsaren Emma Virke. Det var också goa och trevlig människor som deltog på kurserna i en härlig kulturmiljö. Det var precis som det brukar vara hemma i Dalarna ljuvligt. Toppen god mat i restaurangen och en underbar och r...
Visa hela
Inger
(5)
En bra kurs och en toppenlärare.
Torbjörn S
(5)
Kursen ger mycken inspiration till att förnya och förbättra det egna hantverket genom en engagerad lärare i mycket ändamålsenliga lokaler.
Kina
(5)
En kul vecka tillsammans med en massa kreativa kursdeltagare och en kunnig och inspirerande lärare.
Peter
(4)
Trevlig och bra planerad kurs.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.