Visa kurser.se som: Mobil

ONLINEKAMPANJ! Baspaketet Excel, Word och PowerPoint Online

Learnesy
Kursinformation
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm
12 månader
Börja när du vill.
3 995 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Baspaketet

Baskurs Excel, Word och PowerPoint

Med ”Baspaketet” får du tillgång till våra tre populära baskurser i Excel, Word och PowerPoint. I kurserna har vi valt ut de mest använda delarna inom programmen och skapat korta videolektioner som visar hur du använder funktionaliteterna. Dessutom innehåller alla kurser många övningar där du själv får träna på innehållet i lektionerna.  

Kurserna är uppbyggda på korta lektioner och kapitel. Till varje kapitel finns ett prov där du kan testa dina nya kunskaper. Du går utbildningen helt i din egen takt och självklart kan du börja med vilken lektion du vill. Använd favorit-funktionen för att enkelt hitta tillbaka till de lektioner du har mest användning av!

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kurserna vänder sig till nybörjare och självlärda.

Video

Kursinnehåll

Kursinnehåll:

  • Excel Bas
  • Word Bas
  • PowerPoint Bas

Upplägg:

- Tillgång till kurserna: 12 månader
- Kursernas upplägg: Video + Quiz 
- Personligt kursbevis per avklarad kurs

Kostnader

Pris: 3995 kr exkl. moms

Kursledare

Learnesy grundades 2014 av kollegorna Marcus Andersson och Robert Gulevski. Genom arbete inom funktioner som inköp, ekonomi, affärsutveckling, projektledning, försäljning och marknadsföring hade de upplevt att det oavsett bransch fanns en gemensam nämnare som bidrog till ett effektiv arbete med framgångsrikt resultat – Microsoft Excel.

De kunde se att deras medarbetare ofta saknade kompetens och utbildning i programmet vilket ledde till att Excel istället för att vara ett kraftfullt hjälpmedel blev både en tidstjuv och ett irritationsmoment. Med ett behov identifierat kunde de med sin erfarenhet och kunskap ta fram en utbildning som både var praktiskt inriktad och tidseffektiv. En pedagogik som bygger på nano-learning innebär att lektionerna är korta – i genomsnitt 2 minuter. Grunden till Learnesy var lagd.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om ONLINEKAMPANJ! Baspaketet Excel, Word och PowerPoint Online.

Learnesy

Välkommen till Learnesys onlineutbildningar

I en värld som blir allt mer digitaliserad ser fler och fler fördelarna med onlineutbildningar. 2014 startades Learnesy med ett tydligt fokus om att leverera marknadens bästa onlineutbildningar i Microsoft Excel. Eftersom vi under flera år levererat utbildning i programmet...


Läs mer och visa alla kurser med Learnesy

Kontaktuppgifter till Learnesy

Learnesy


Tel: 0730898858
Mobil 0730898858

Recensioner
Bli den första att recensera ONLINEKAMPANJ! Baspaketet Excel, Word och PowerPoint Online!
Intresseanmälan

För att få mer information om ONLINEKAMPANJ! Baspaketet Excel, Word och PowerPoint Online, fyll i följande uppgifter: