Spela i band - blues

Kulturama, i Hammarby Sjöstad
Längd
20 timmar
Pris
3 580 SEK
Längd
20 timmar
Pris
3 580 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Har du spelat ett tag och längtar efter att få spela med andra? Hos oss får du pröva att spela tillsammans i olika konstellationer, lära dig lyssna och kommunicera med musik.

Upplägg

Vi sätter samman grupper utifrån intresse, instrument och erfarenhet, men om ni redan är en grupp som vill spela tillsammans kan det också gå att ordna.

Förkunskaper

Du bör känna dig bekväm med ditt instrument och ha spelat ett tag, hur länge som behövs beror bland annat på vilket instrument du spelar och vilken musikstil du är intresserad av.

Kursledare

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling. Läs mer om kursledarna här

Kursmaterial

Ta med eget instrument (/trumstockar). Din kursledare sammanställer material anpassat efter gruppen, men du har stor möjlighet att påverka låtval med mera.

Utvecklingsmöjligheter

I den här kursen kan du stanna länge - du utvecklas på din egen nivå, och samtidigt utvecklas bandet med dig! Väljer du att spela flera terminer kan det bli i nya konstellationer.

Bra att veta

Det blir uppehåll för lov.

För att kunna placera dig i ett band behöver du ange vid anmälan:

  • vilket/vilka instrument du spelar
  • hur länge du har spelat
  • om du är öppen för att spela även i någon annan genre än den du anmält dig till.

Vissa instrument, som gitarr, kan dröja längre att placera då det är ett populärt instrument med många utövare. När vi är klara med gruppindelningen kontaktar vi dig igen och bekräftar att ni kan starta.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln

Under den termin som du är deltagare hos Kulturama/Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Behöver du hyra ett instrument inför din kurs rekommenderar vi https://playgear.se

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spela i band - blues och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kulturama
Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Highlights