Skriv ditt liv 55+, Skrivlust, Skriva manus för film och TV - Medborgarskolan

Kulturama, i Vasastan
Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kurser i Skriv ditt liv 55+ (grund och fortsättning), Skrivlust och Skriva manus för film och TV (grund och fortsättning) hittar du på Medborgarskolan på Hagagatan 23. OBS! Anmälan via länk nedan!

OBS! Anmälan till skrivkurserna på Medborgarskolan sker via länken nedan!

Vi har även skrivkurser på Medborgarskolan Hagagatan 23. Här går Skriv ditt liv 55+ (grund- och fortsättningskurs), Skriva manus för film och TV (grund- och fortsättningskurs), Skrivlust - helgkurs, Skriv - grundkurs samt Reflekterande skrivande.

Dessa kurser går inne på Medborgarskolan Hagagatan 23. Gå in på hemsidan här för att anmäla dig till just den kursen du vill gå!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skriv ditt liv 55+, Skrivlust, Skriva manus för film och TV - Medborgarskolan och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kulturama
Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Highlights