Fiol fortsättning plus, termin 3

Kulturama, i Hammarby Sjöstad
Längd
20 timmar
Pris
3 000 SEK
Längd
20 timmar
Pris
3 000 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Spela fiol - förverkliga din dröm och upplev glädjekällan i att musicera! Har du drömt om att spela fiol? Då är den här kursen något för dig!

Innehåll

På den här kursen får du spela låtar i en, två eller tre stämmor. Vi spelar både på gehör och efter noter. Vi använder flera olika fingermönster i vänsterhanden och du får prova på flera olika stråkarter. Du får även lära dig grundläggande övningsteknik och om hur kroppen och hjärnan fungerar vad gäller inlärning av ett instrument. Allt sker under en trevlig och prestigelös stämning, med möjlighet för dig som deltagare att komma med egna önskemål. 

Förkunskaper

Du ska ha gått 6-7 terminer och ha viss notläsningsvana och kan spela enkla melodier.

Kursupplägg

Lektionerna sker i grupp med 5-7 deltagare och bedrivs varje vecka med uppehåll för lov.
Eget instrument krävs.
Max 7 deltagare.

Anmälan

Sista anmälningsdag två veckor innan kursstart! Om kursen inte är fulltecknad vid detta datum går det fortsatt bra att anmäla sig. Är den fulltecknad kan du anmäla dig men blir då uppsatt som reserv.
Återanmälda elever har företräde.

Kursledare

Läs mer om kursledaren här

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Kulturama/Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Behöver du hyra ett instrument inför din kurs rekommenderar vi http://www.amundin.se samt https://nylund-son.se/ i Uppsala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Fiol fortsättning plus, termin 3 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kulturama
Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Highlights