Olja/ akrylkurs i Bovallstrand

Jürgen Asp Ateljé, i Sotenäs
Längd
3 dagar
Pris
6 800 SEK
Nästa kurstillfälle
23 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 dagar
Pris
6 800 SEK
Nästa kurstillfälle
23 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Olja/akrylkurs på Bottna.Inn 23-25 augusti.

Olja och akryl är närbesläktade och ändå inte. Olikheterna i materialet som kommer fram på kursen både berika varandra och hjälper oss att finna ut nya och andra sätt att arbeta med våra bilder.

Kursen visar på det traditionella måleriet men belyser också dagens sätt att arbeta med olja och akryl. Kursen tar upp elementära kunskaper i de olika materialens för och nackdelar. Teknikövningar och gemensamma genomgångar är en hörnsten i kursen. Materialkunskap och färglära ingår som en del i ett sammanhang där experiment och forskande arbeten är viktiga. Vi arbetar med en arbetsprocess som lär oss hur vi skapar ingångar i vårt måleri och kreativitet. Vi kommer att arbeta både med projekt utomhus och med stilebent i ateljéerna beroende på väder och förslag från deltagarna.

I kursavgiften ingår 3 dagars undervisning. 2 nätters övernattning i enkelrum med eget badrum, lakan och städ. 2 frukostar, 2 middagar, 3 lunchkassar för utflykter, 4 fika med frukt. Vänligen ange om ni har allergier, är vegan eller annat.

Pris: 6.800 kr inklusive moms

Max 8 kursdeltagare,

Hitta till oss: Västrafiks buss 862 stannar ca 500 meter från Bottna Inn, hållplats Brygge. Hämtning i Brygge går att ordna. Information och anmälan här! Eller skicka mig ett mail så får du mer information.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

23 augusti, 2024

  • Kurs
  • Sotenäs
  • Sista ansökan: 2024-08-09

Målgrupp

Kursen vänder sig till nybörjare eller personer som arbetat med måleri men vill prova nya sätt att arbeta med akryl eller olja.

Kostnader

Helpension och kurs 3 dagar på Bottna.in: Pris: 6.800 kr inklusive moms

Kursledare

Jürgen Asp, yrkesverksam konstnär och kursledare inom konst och skapande verksamheter med ateljé på Ringön i Göteborg har varit yrkesverksam inom konst och kultur sedan 1981. Han har arbetat med kurser i akvarell, måleri, teckning och kroki på Akvarellmuseet, Kyrkeruds folkhögskola, Göteborgs konstskola och i egen ateljé. Utbildad på Gerlseborgsskolan i Stockholm, Houveskou målarskola och HDK i Göteborg.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Olja/ akrylkurs i Bovallstrand och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Jürgen Asp Ateljé
Stålverksgatan 2
417 07 Göteborg

Välkommen till Jürgen Asp!

Jürgen Asp, med ateljé på Ringön i Göteborg, har varit yrkesverksam inom konst och kultur sedan 1981. Han har arbetat med kurser i akvarell, måleri, teckning och kroki på Akvarellmuseet, Kyrkeruds folkhögskola, Göteborgs konstskola och i egen ateljé. Utbildad på...

Läs mer och visa alla kurser med Jürgen Asp Ateljé

Highlights