Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Recensioner av Jorun Modén - Författarkurs.se

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 173 recensioner.

Birgitta
(5)
Kursen var både intressant, rolig och givande på alla sätt. Kursledarens återkoppling var grundlig och utvecklande. Jag fick tips på saker att krydda mina texter med som jag tidigare varit ovetande om. Jag rekommenderar den till alla som vill uttrycka sig i skrift oavsett nivå.
Johanna
(5)
Uppgifterna i kursen var väldigt engagerande eftersom det var mycket kommunikation, feedback och deltagande från kursdeltagarna. Kursledaren var engagerad och stöttande med bra återkoppling på de texter jag producerade. Jag rekommenderar varmt denna kurs!
Mats Hellstrand
(5)
Nu har jag gått del I av Joruns skrivarkurs på distans. Den har varit mycket inspirerande, genom att få vägledning inom olika verktyg som hjälper mitt skrivande framåt, sånt som perspektiv, gestaltning, miljö, dialog. Kursen har gått under februari och mars 2020. Nu sista dagarna märker jag att jag börjar hitta en bredare grund i skrivandet, dä...
Visa hela
Svante Thun
(5)
När det gäller Jorun Modéns kurser behöver ingen tveka. Har du någon gång tänkt börja en kurs, slå till. Omfattande studiematerial, givande övningar och fin support gjorde mig nöjd lååångt över mina förväntningar.
Maria Brunzell
(5)
Den här kursen var precis vad jag var ute efter. Ville ha verktyg för att komma igång med mitt skrivande. Jorun hade ett genomtänkt och proffsigt upplägg som verkligen gav inspiration. Gå kursen, jag rekommenderar den varmt.
Jessica
(5)
Jorun har en fantastisk förmåga att ge konstruktiv och peppande feedback. Jag har fått många bra tips som jag tar med mig.
Hans Fowelin
(5)
I den här kursen gjordes inget av en slump, upplägget var genomtänkt, roligt och inspirerande. Vi deltagare fick lektioner, övningar och tips från Jorun. Samt individuell analys och synpunkter på sin egen nivå. Vi kommenterade varandras texter också, mycket bra! Grunderna för skönlitterärt skrivande gicks igenom ordentligt, men kursen gav mycket...
Visa hela
Anki Bergenlind
(5)
Intensivt och mastigt program, jag tänkte - hur ska vi hinna med allt detta? Men det gjorde vi. Jorun är disciplinerad och följsam på samma gång - professionell helt enkelt. Missa inte tillfället till feedback på egna texter. Tack för konstruktiv och välmotiverad kritik. Jag ser fram emot författarkurs 2.
Ann-Britt Aldeman
(4)
Väldigt bra och innehållsrik kurs! Innehåller betydligt mer än vad distanskurser vanligtvis gör. Särskilt bra med Joruns lärorika lärarfeedback och med feedback från kurskollegor! Ger ett mycket välstrukturerat material för fortsatt skrivande! Rekommenderas varmt!
Rosie Bergholm
(5)
Jätterolig och inspirerande kurs, full med tips och verktyg. Feedback och pepp från både kurskamrater och Jorun som är väldigt bra på att inspirera och lyfta för att leda framåt i skrivandet.
Caroline
(5)
Deltagarna hade blandad bakgrund och olika mål med kursen. En del hade redan egna projekt påbörjade men det funkade lika bra även för oss som inte hade det. Tycker kursen innehöll mer än förväntat och vi gick igenom många delar av skrivandet. De tillhörande övningarna gav bra träning och satte fart på fantasin. Inspirerande att se kurskamraterna...
Visa hela
Svante Thun
(5)
Författarkurs 1 överträffade mina förväntningar med råge. Kursmaterial och övningar både tvingade och inspirerade mig att skriva. Har anmält mig till kurs nr 2.
Hanna Roos
(5)
Det absolut bästa med den här kursen för mig var det första momentet: "Fulskriv!" Det hjälpte mig att komma igång direkt med mitt skrivande och sedan har det bara rasslat på. Det här är, om man själv vill, en otroligt intensiv och fullspäckad kurs, som du mycket väl skulle kunna gå på heltid. Men det beror helt på var man väljer att lägga ribb...
Visa hela
Åsa Lovén
(5)
En pedagogisk och professionell kurs för dig som har skrivandet i fingrarna, men saknat verktyg och struktur. Kursen ge ren bra grund att stå på och du kommer mycket långt med ditt skrivande genom praktiska övningar. Kan varmt rekommenderas för alla som drömmer om att författa privat eller publikt. Jorum Modén är engagerad, positiv, konstruktiv...
Visa hela
Ann-Christin Forsberg
(5)
Det bästa jag någonsin gjort! Har gått kurs 1 & 2 och kommer gå kurs 3 till hösten. Kursledaren Jorun Modén, har en förmåga att få oss att växa i vårt skrivande och som människa. Hennes pedagogik borde finnas i varje skola.
Eva Maria Karlander
(5)
Jag har gått Skriv som en journalist på distans och är mycket nöjd! Jag fick mycket ny kunskap men även inspiration och blev motiverad till att tänka mer kreativt. Fick bra verktyg för att planera min tid för att skriva. Stort tack till dig Jorun!
Maria Franzén
(5)
Jorun Modén ger oss alla verktyg vi behöver för att utvecklas i vårt skrivande. Kurskamraterna ger och får feedback på sina texter av varandra men även Jorun ger konkret och värdefull feedback. Vi blir uppmuntrade i vårt skrivande och har så roligt! Toppen!
Anneli
(5)
En suverän kurs som belyser olika delar av skrivande, t ex dialoger och scener. Man får lämna in texter för feedback och Jorun är generös i sitt lärande och ger återkoppling på individnivå! En helt oumbärlig kurs för min egen del. Rekommenderas!
Cecilia
(4)
Jorun är en skicklig kursledare och kunnig på sitt område. Vi får både material, vägledning och tips på resans gång. Dessutom är hon inspirerande som Författare! Önskar att lokalen vore lite större, även om den har karaktär.
Annika
(5)
Rekommenderar varmt kursen "Skriv som en journalist". Mycket kunnig och engagerande kursledare. Givande personlig feedback. Mycket innehållsrikt kursmaterial.
Lars Jarnhammar
(4)
Jag har gått flera skrivarkurser genom åren. Att lära sig och utveckla hantverket och att få prova sig fram genom olika uttrycksformer och perspektiv har varit gemensamt för alla. Liksom textsamtalen, där kursdeltagarna delar med sig av sina texter och där vi diskuterar texterna tillsammans med kursledaren. Den skrivarkurs som jag nu går för Jo...
Visa hela
GM /HT-18
(5)
Förutom att hon är en erfaren ock mycket god pedagog bjuder Jorun på sin egen entusiasm och skrivarglädje! Bara grundkursen gav massor av kunskap , teori och praktik fint varvad. Hennes feed-back är personlig och konstruktiv och det känns som man verkligen blir bättre och bättre dag för dag...
Tua
(5)
Jag deltog i utbildningen på Älta Kulturknut hösten 2018 och är mycket nöjd! Helgen var späckad med teori och skrivövningar i väl avvägd blandning och Jorun var duktig på att hålla strukturen i schemat, så att allt hanns med. Feed-backgrupperna och lektörskritiken var mina favoritmoment, eftersom jag hade med mig egen text för granskning. Miljös...
Visa hela
Frida Moisto
(5)
Jag gick Joruns kurs för att jag ville satsa på mitt skrivande. Jag hade aldrig kunnat tro att det skulle göra sådan skillnad. Vi fick öva, fick feedback och massor med material att ta med oss efter kursen. Har redan anmält mig till uppföljningskursen. Tack vare Joruns hjälp kunde jag ge ut min bok själv och jag sålde så många på egen hand att e...
Visa hela
Anneli
(5)
Kursen var lärorik och inspirerande! Det var bra att man kunde göra en eller flera av uppgifterna alternativt välja sina egna skrivprojekt. En härlig kursledare som ger individuell återkoppling och är generös med information! Kursen har gett mig ny insikt och möjlighet att gå vidare med mina projekt! Tusen tack! // Anneli
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.