Interiörskolan

i Göteborg (+ 1 orter)
Få mer information om kursarrangören👍

Interiörskolan

Interiörskolan har inredningskursen ”Certifierad inredare, homestylist och inredningskonsult” som vänder sig till dig som vill kunna titulera dig inredare och arbeta med inredning professionellt eller för dig som bara vill känna dig trygg i dina kunskaper och inredningsval, antingen privat eller som yrke. Du kommer efter inredningsutbildningen kunna redogöra för och förstå varför du gjort de val du gjort.

Utbildningsmaterialet får du tillgång till via din elevportal där du också kan följa hur långt du har kommit i utbildningen. Du får även fysisk material hemskickat till dig under utbildningens gång. Inga förkunskaper krävs, endast ett stort intresse för inredning. I elevportalen kan du även chatta med andra elever som är inloggade samtidigt.

Eftersom det är en distanskurs där du bestämmer tempo själv kan du läsa vår inredningsutbildning vid sidan av arbete eller studier.

Du har alltid tillgång till din kursledare som guidar dig i dina frågor så du kan nå dina drömmar.

Jag som driver Interiörskolan heter Jennie och jag brinner för inredning, färg och form. Jag har arbetat med grafisk formgivning hela mitt arbetsliv så steget att utbilda mig till inredare var inte stort. Jag arbetar efter metoden Feng shui och älskar förändringen jag kan åstadkomma i ett rum eller ett helt hem. Det är också enligt metoden Feng shui jag lär ut till mina elever. I mitt företag Inrett och klart tar jag även inredningsuppdrag som inredare och homestylist.

Feng shui är en lära från Kina som togs fram för ca 3000 år sedan. Feng shui betyder vind och vatten och i Kina lärde man sig tidigt att tolka sambandet mellan människors omgivning och deras välbefinnande. Vi påverkas alla av vår omgivning, på arbetsplatsen, hemma och i offentliga miljöer. Du känner snabbt om en miljö känns trivsam eller inte och det kan bero på möblering, material, färgsättning eller t ex ljus och symboler.

Visa alla kurser med Interiörskolan

Kurser

Kurs
Inredning Pris Ort Snittbetyg
Grundkurs inredning Feng shui Från 6 900 SEK Distans
Grundkurs inredning färglära Från 6 900 SEK Distans
Homestyling / Homestaging
Certifierad inredare, homestylist och inredningskonsult – inredningsutbildning distans Från 23 900 SEK Distans
4,9 (7)

Video

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Interiörskolan och veta mer om deras kurser.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontaktuppgifter

Interiörskolan


Mobil 0705-13 08 14

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 7 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Sandra
10 jan 2020
Otroligt givande utbildning

Jag läste utbildningen samtidigt som jag jobbade och kände ingen stress med att lämna in mina uppgifter. Skönt att kunna läsa i min egen takt. Tack för bra kursledare som alltid...

Visa hela
5/5
Ida Eklund
27 aug 2019
Jätterolig utbildning med bra upplägg

Utbildningen har haft ett bra upplägg, duktig kursledare som gett bra feedback och snabb återkoppling. Kan varmt rekommendera Interiörskolan :)

5/5
Anna
10 maj 2019
En distansutbildning som passade mig perfekt

Jag tyckte det var perfekt att utbildningen var helt på distans. Det var lätt att läsa in materialet och återkopplingen på mina frågor var snabb och proffsig. Jag läste samtidig...

Visa hela
Highlights