Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Inredningsskolan Wittstock Inredningskurser på distans

Sveriges populäraste inredningskurser på distans

Inredningsskolan Wittstock erbjuder kurser på distans både för dig som vill fördjupa dig i ditt inredningsintresse och för dig som vill arbeta professionellt med inredning och homestyling.

I kursen Certifierad inredare och homestylist får du all inredningsteori och de praktiska verktyg och tips du behöver för att arbeta professionellt med inredning och homestyling. Du får även lära dig hur du startar företag, hur du arbetar med inredning- och homestylingprojekt från start till mål och hur du marknadsför dig för att nå ut till potentiella kunder.  

Vår diplomeringskurs i homestyling är skräddarsydd för dig som är mäklare eller mäklarassistent och vill lära dig allt om homestyling för att kunna spetsa ditt erbjudande mot kund - antingen genom att styla själv eller genom att tipsa dina kunder om avgörande åtgärder.

Vår grundkurs i inredning och styling är perfekt för dig som vill lära dig mer om inredning för egen del. Den ger dig verktygen, teorin och inspirationen du behöver för att inreda som proffsen. Tillsätt sedan din egen smak för att ska skapa ett hem som känns genomtänkt och personligt.

Våra mindre hobbykurser Att färgsätta och Att möblera är framtagna för dig som vill lära dig att lyckas med den perfekta färgskalan eller den bästa rumsdispositionen utifrån ditt hems förutsättningar. 

- - -

Vi erbjuder grundliga och moderna utbildningar inom inredning och homestyling framtagna av och i samarbete med erfarna och branschledande experter. Kursmaterialet uppdateras kontinuerligt för att alltid vara relevant och förankrat i verkliga uppdrag. Teorin varvas med övningar och feedback för att du ska få ut de mesta av din kurs.

Kursstart för våra certifieringskurser sker första vardagen varje månad. Du kan betala hela kursavgiften eller delbetala på sex månader. Du läser via vår kursportal och du väljer själv i vilken takt du vill genomföra din kurs. Du får personlig handledning och support under kursens gång. 

Våra hobbykurser startar du när du vill.

Visa alla kurser med Inredningsskolan Wittstock

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Kurs
Inredning Pris Ort Snittbetyg
Att färgsätta - målning, mönster och tapeter Från 499 SEK Distans
5,0 (4)
Att möblera - hur du lyckas rum för rum Från 499 SEK Distans
4,5 (2)
Grundkurs i inredning och styling - distans Från 7 950 SEK Distans
4,7 (6)
Homestyling / Homestaging
Diplomeringskurs i homestyling för mäklare - distans Från 9 950 SEK Distans
5,0 (1)
Inredningsarkitekt / Homestagingkonsult
Certifierad Inredare och homestylist - distans Från 15 950 SEK Distans
4,9 (37)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Inredningsskolan Wittstock och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Inredningsskolan Wittstock

Wittstocksgatan 10
115 24 Stockholm

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 54 recensioner.

Erika F
(5)
Jag har just avslutat kursen och har lärt mig massor. Bra teori blandat med exempel från verkligheten och kursuppgifter som gjorde att man var tvungen att utmana sig själv och applicera allt man lärt sig i kursen.
Pernilla Nilsson
(5)
Riktigt rolig utbildning med välskrivet och heltäckande material. Snabb respons från lärarna som också är väldigt peppande ⭐️ Ni får en guld⭐️ av mig. Tack för min tid hos er ❤️
Helena
(5)
Nu kan jag ge något extra till mina kunder vilket känns superbra! Kursen hade väldigt bra nivå och var pedagogiskt upplagd.
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 54 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Inredningsskolan Wittstock och få mer information, fyll i följande uppgifter: