Visa kurser.se som: Mobil

Inredningsskolan Wittstock Inredningskurser på distans

Inredningskurser på distans

Inredningsskolan Wittstock erbjuder kurser på distans både för dig som vill fördjupa dig i ditt inredningsintresse och för dig som vill arbeta professionellt med inredning och/eller homestyling.

Inredningsskolan Wittstocks Grundkurs ger dig verktygen, teorin och inspirationen du behöver för att inreda som proffsen. Tillsätt sedan din egen smak för att ska skapa ett hem som känns genomtänkt och personligt.

Vill du vidareutbilda dig ger kursen Certifierad Inredare all den kunskap du behöver för att arbeta med inredning på professionell nivå – antingen som egenföretagare eller anställd.

Inredningskolan Wittstock erbjuder även en Homestylingguide för dig som ska sälja din lägenhet eller ditt hus och vill maximera slutpriset. Med hjälp av en smart checklista med handfasta tips och råd hjälper guiden dig att göra din bostad attraktiv för en så bred köpgrupp som möjligt.

Kursmaterialet är framtaget av erfarna och passionerade inredare från systerbolaget Inredningsgruppen Wittstock AB. Materialet uppdateras kontinuerligt för att alltid vara relevant och förankrat i verkliga uppdrag. Teorin varvas med övningar och feedback för att du ska få ut de mesta av din kurs.

Efter anmälan får du tillgång till kursmaterialet genom att logga in på din kurssida. Du väljer själv när du vill börja och i vilken takt du vill genomföra kursen. Du får hela tiden stöttning genom skolans support om du önskar.

Visa alla kurser med Inredningsskolan Wittstock

Kurser

Kurs
Inredning Pris Ort Snittbetyg
Certifierad Inredare - distans 22 500 SEK Distans          
(3)
Grundkurs inredning - distans 14 500 SEK Distans          
(3)
Stora Homestylingguiden 1 950 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Inredningsskolan Wittstock och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Inredningsskolan Wittstock

Wittstocksgatan 10
115 24 Stockholm

Recensioner

Birgitta   |   2018-08-13
Tycker att kursen var mycket rolig och givande. Lärde mig massor och fick även repetera en del jag kände till sedan tidigare.
          (4)
Madde   |   2018-08-02
Såå kul kurs! Lärde mig massor!
          (5)
Loppan   |   2018-07-31
Bra givande grundpelare att börja med om man vill fördjupa sig i sitt stora intresse. Kursmaterialet är lärorik och utmanande. Jag tycker att responsen från lärarna är super. Fin layout på hemsida och kursmaterial också.
          (5)