Visa kurser.se som: Mobil

Inredningsskolan Wittstock Inredningskurser på distans

Inredningskurser på distans

Inredningsskolan Wittstock erbjuder kurser på distans både för dig som vill fördjupa dig i ditt inredningsintresse och för dig som vill arbeta professionellt med inredning och/eller homestyling.

Inredningsskolan Wittstocks Grundkurs ger dig verktygen, teorin och inspirationen du behöver för att inreda som proffsen. Tillsätt sedan din egen smak för att ska skapa ett hem som känns genomtänkt och personligt.

Vill du vidareutbilda dig ger kursen Certifierad Inredare all den kunskap du behöver för att arbeta med inredning på professionell nivå – antingen som egenföretagare eller anställd.

Inredningskolan Wittstock erbjuder även en Homestylingguide för dig som ska sälja din lägenhet eller ditt hus och vill maximera slutpriset. Med hjälp av en smart checklista med handfasta tips och råd hjälper guiden dig att göra din bostad attraktiv för en så bred köpgrupp som möjligt.

Kursmaterialet är framtaget av erfarna och passionerade inredare från systerbolaget Inredningsgruppen Wittstock AB. Materialet uppdateras kontinuerligt för att alltid vara relevant och förankrat i verkliga uppdrag. Teorin varvas med övningar och feedback för att du ska få ut de mesta av din kurs.

Kursstart sker första vardagen varje månad. Du kan betala hela kursavgiften vid anmälan eller delbetala på sex månader. Vid kursstart får du tillgång till kursmaterialet genom att logga in på din kurssida. Du väljer själv i vilken takt du vill genomföra kursen och du får hela tiden stöttning genom skolans support om du önskar.

Visa alla kurser med Inredningsskolan Wittstock

Kurser

Kurs
Inredning Pris Ort Snittbetyg
Certifierad Inredare - distans 14 950 SEK Distans
4,8 (13)
Grundkurs inredning - distans 9 950 SEK Distans
4,5 (4)
Stora Homestylingguiden 1 950 SEK Distans
5,0 (1)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Inredningsskolan Wittstock och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Inredningsskolan Wittstock

Wittstocksgatan 10
115 24 Stockholm

Recensioner

Julia L
(5)
Kan rekommendera den här kursen till alla som vill arbeta med inredning. Lärorikt, inspirerande och personligt. 5 av 5!
Åsa Engzell
(4)
En kurs som tilltalade mig med både material och tillgång till hjälp. En kurs som jag rekommenderar till övriga att gå. Nu går jag gärna vidare med nästa kurs!
Ulrika
(5)
Jättebra att kunna göra detta på distans! Snabba och bra svar vid frågor och funderingar. Jag är nöjd med upplägget över kursen och klarade mycket på egen hand med hjälp av allt kursmaterial man fick med! Jag är så nöjd och glad att jag tog steget och klarade det!
Inredningsskolan Wittstock
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 18 recensioner
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Inredningsskolan Wittstock och få mer information, fyll i följande uppgifter: