Inredningsskolan Wittstock

i Stockholm (+ 1 orter)
Få mer information om kursarrangören👍

Inredningsskolan Wittstock

wittstock

Sveriges populäraste inredningskurser på distans

Inredningsskolan Wittstock erbjuder kurser på distans både för dig som vill fördjupa dig i ditt inredningsintresse och för dig som vill arbeta professionellt med inredning och homestyling.

I kursen Certifierad inredare och homestylist får du all inredningsteori, de praktiska verktyg och tips du behöver samt kunskap om arbetsflödet i inrednings- och stylingprojekt. Du får lära dig olika verktyg och tekniker för att presentera dina idéer för kunden och vi går även igenom hur du startar företag och hur du marknadsför dig för att nå ut till potentiella kunder.

Vår diplomeringskurs i homestyling är skräddarsydd för dig som är mäklare eller mäklarassistent och vill lära dig allt om homestyling för att kunna spetsa ditt erbjudande mot kund - antingen genom att styla själv eller genom att tipsa dina kunder om avgörande åtgärder.

Vår grundkurs i inredning och styling är perfekt för dig som vill lära dig mer om inredning för egen del. Den ger dig verktygen, teorin och inspirationen du behöver för att inreda som proffsen. Tillsätt sedan din egen smak för att ska skapa ett hem som känns genomtänkt och personligt.

Våra mindre hobbykurser Färgsättning, Möblering, Ljussättning och Feng Shui är framtagna för dig som vill lära dig om olika tekniker för att lyckas med inredningen i ditt eget hem.

- - -

Vi erbjuder heltäckande och omfattande utbildningar med hög kundnöjdhet tack vare vårt pedagogiska och aktuella kursmaterial som kombinerar teori och övningar för att du ska få ut det mesta av din kurs.

Du kan välja att starta våra kurser direkt eller vid någon av våra fasta månadsstarter. Du kan antingen betala hela kursavgiften direkt eller delbetala på 6-36 månader via Klarna. Du läser via vår kursportal och väljer själv i vilken takt du vill genomföra din kurs. Du får personlig handledning och support under kursens gång.

Visa alla kurser med Inredningsskolan Wittstock

Kurser

Kurs
Inredning Pris Ort Snittbetyg
Certifierad inredare och homestylist - distans Från 19 950 SEK Distans
4,9 (72)
Feng Shui Från 499 SEK Distans
Fotokurs - så fotar du inredning och styling Från 2 950 SEK Distans
Färgsättning - målning, mönster och tapeter Från 499 SEK Distans
4,3 (6)
Grundkurs i inredning och styling - distans Från 7 950 SEK Distans
4,7 (7)
Ljussättning - så belyser du inne och ute Från 499 SEK Distans
Möblera - hur du lyckas rum för rum Från 499 SEK Distans
4,7 (3)
SketchUp för inredare - lär dig rita i 2D och 3D Från 7 950 SEK Distans
5,0 (1)
Homestyling / Homestaging
Diplomeringskurs i homestyling för mäklare - distans Från 9 950 SEK Distans
4,8 (4)

Video

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Inredningsskolan Wittstock och veta mer om deras kurser.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontaktuppgifter

Inredningsskolan Wittstock

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 99 recensioner
Skriv en recension
5/5
Clara Solander
19 feb 2024

Fantastisk utbildning med så mycket att lära sig om. Bra upplägg, innehållsrikt och lätt att hålla koll på alla kurser genom en fin kursportal. En utbildning som innehöll mer än...

Visa hela
5/5
Lina Schöttinger
14 feb 2024
Supernöjd med utbildningen!

Den här utbildningen kan jag varmt rekommendera till alla som delar drömmen om att arbeta professionellt som inredare och homestylist. Snyggt paketerad och väl genomtänkt uppläg...

Visa hela
5/5
Palina Baravik
07 jan 2024
Så inspirerande och pedagogisk kurs!

Jag har gått kursen vid sidan av mitt heltidsjobb, tog mig därför lite mer än 1 år att slutföra. Kursen är heltäckande, lätt att ta till sig och certifieringsuppgifterna är uppb...

Visa hela
Highlights