Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Inredningsskolan Wittstock

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 69 recensioner.

Ellinor
(5)
Har nyss flyttat och ville ha inspiration och tips om hur jag ska tänka. Blev jättenöjd, massor med bra information.
Karolina M
(5)
Jättebra, lärorik och inspirerande kurs! Har äntligen fått verktygen till att ta tag i massa projekt hemma som jag kört fast i.
Jennifer
(5)
Superbra upplägg och bra feedback och snabba svar. Tack för denna tiden
Klara Stålenbring
(5)
Väldigt relevant innehåll i lagom lång text i varje kursavsnitt! Snabb och trevlig service. En bred utbildning som funkar utmärkt på distans. Det har varit givande, utmanande och fruktansvärt kul!
Evelina
(5)
En rolig, intressant och givande kurs med mycket bra och lärorikt innehåll. Jag rekommenderar varmt Inredningsskolan Wittstock! ⭐️
Frida
(5)
Jag har fått lära mig så mycket inom olika områden och det har varit det bästa med kursen. Man får verkligen en insikt i helheten när man vill jobba med inredning. Rekommenderar absolut!
Therése Karlsson
(5)
Jättenöjd med denna kurs då jag kunnat jobba 100% samtidigt som jag pluggat när det passat mig! Skönt att det inte har varit tidskrav på uppgifter och att man har kunnat sköta det mesta själv. Väldigt stort plus med snabb respons och bra feedback från teamet! 👏
Linda
(5)
Bra upplägg på uppgifter som känns väldigt i tiden. Snabba svar vid frågor eller inlämning och alltid så positiv kommunikation. Jättebra med feedbacken efter certifieringsuppgiften där man tydligt går igenom steg för steg! Utbildning i världsklass!
Sofie W
(5)
Bra innehåll och lärorikt! Snabb återkoppling vid frågor och bra stöd från lärarna! Är jätte nöjd med kursen! Tack Inredningsskolan Wittstock för min tid hos er❣️
Claudia Isaza
(5)
Bra kursunderlag, mycket bra service från teamet som håller i kursen....men får all hjälp på frågor och funderingar fort så att man inte fastnar på nån punkt. Jag är mycket nöjd med kursen och funderar på att göra en till med just er då denna har gett mig så mycket!
Melina
(5)
En mycket intressant och lärorik kurs! Fantastiska lärare, alltid engagerade och snabba med att ge feedback. Jag är mer än nöjd!
Mia
(5)
Jag har precis avslutat diplomeringskursen i homestyling och jag är supernöjd! Den ger verkligen extra kunskap inom områden som gör att de objekt jag nu säljer kan presenteras utifrån sina bästa förutsättningar. Innehöll mycket info som jag inte kände till, verkligen intressant innehåll. Rekommenderas!
Åsa Lundgren
(4)
Givande kurs med brett innehåll, gav mycket ny info och belyste sånt som jag inte vanligtvis har i åtanke i mitt yrke.
Caroline F Nilsson
(5)
Är så glad att jag tog tag i min dröm om att arbeta med inredning och gick den här kursen. Fick lära mig så mycket jag inte kunde, fick massa inspo och även supermycket med företagsdelen som jag inte hade så bra koll på. Dessutom alltid snabb, proffsig och konstruktiv feedback från kursledarna.
Anna Rickardt
(5)
Jag tycker kursen berör väldigt intressanta ämnen och sådant som man bör kunna när man inreder/ utför homestyling. Fördjupningen i affärsplan och hur man startar eget företag ger en bra spark i baken :) Fantastiskt att man kan plugga i egen takt.
Erika F
(5)
Jag har just avslutat kursen och har lärt mig massor. Bra teori blandat med exempel från verkligheten och kursuppgifter som gjorde att man var tvungen att utmana sig själv och applicera allt man lärt sig i kursen.
Pernilla Nilsson
(5)
Riktigt rolig utbildning med välskrivet och heltäckande material. Snabb respons från lärarna som också är väldigt peppande ⭐️ Ni får en guld⭐️ av mig. Tack för min tid hos er ❤️
Helena
(5)
Nu kan jag ge något extra till mina kunder vilket känns superbra! Kursen hade väldigt bra nivå och var pedagogiskt upplagd.
Marie F
(5)
Superbra kurs! Intressant och bra innehåll samt fin handledning och snabb respons från kursledarna. Kan absolut rekommendera!
Lina E
(5)
Väldigt lärorik kurs, fick med mig massa nyttig information och bra tips om hur jag kan starta min egen verksamhet. Jag är mycket nöjd med kursen.
Karolina
(4)
Kul kurs som gav massa ny kunskap!
Amelie
(4)
Bra info och lärorik kurs!
Linda Lundin
(5)
Oerhört lärorik kurs som jag varmt kan rekommendera!
Josefine Celander
(5)
Mkt Bra upplägg på kursen. Har fått lära mig massor.
Marie Lundberg
(5)
Mycket bra upplägg och kurs för alla som älskar inredning och vill utvecklas inom detta område. Rekommenderar varmt Inredningsskolan Wittstock till alla jag känner!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.