Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Inredningsskolan Wittstock

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 43 recensioner.

Malin Christensen
(5)
Väldigt bra kurs! Mycket innehåll men lätt att förstå och lära sig! Mycket bra respons och snabba svar från kursledare.
Madeleine
(5)
Så lärorik och intressant kurs!
Thess
(5)
Jag hade fastnat lite och behövde hjälp med tänket. Superbra och kul kursmaterial!
Carro
(5)
Jättenöjd med allt - bra kursinnehåll, uppgifter och kursledare trots på distans. Fick alltid snabb hjälp och feedback. Mycket proffsigt!
Caroline
(5)
Jättebra kurs, mycket inspirerande och lärorikt! Kursledarna var alltid tillgängliga för feedback och frågor. Kan rekommendera till alla som vill läsa inredning. Kommer nu satsa på mitt eget företag inom homestyling!!
Emilia Lundgren
(5)
Mycket bra och givande kurs. Smidigt upplägg med distanskurs och supertrevliga kursledare som var tillgängliga när jag hade frågor.
Linda
(5)
Superbra inspiration! Passade perfekt för mig som behövde lära mig mer om hur jag ska tänka kring färgsättningen hemma.
Julia
(5)
Perfekt för mig som behövde lite mer guidning för att få till färgerna hemma.
Emilia L
(5)
Tyckte jättemycket om kursen! Så bra kursmaterial med massa bra tips och bilder. Funderar på att fortsätta med certifieringskurs nu.
Ella
(5)
Väldigt lärorik och inspirerande!
Sophia N
(5)
Älskade att gå den här kursen!! Så bra kursmaterial, enkelt att förstå och bra inspo. Så bra att man får lära sig om att starta eget också. Kan rekommendera till alla som vill jobba med inredning/styling.
Sophia N
(5)
Älskade att gå den här kursen!! Så bra kursmaterial, enkelt att förstå och bra inspo. Så bra att man får lära sig om att starta eget också. Kan rekommendera till alla som vill jobba med inredning/styling.
Karolina
(5)
Informativ, inspirerande och lätt att förstå! Kan rekommendera till alla som vill lära sig hur man färgsätter och hittar rätt kombinationer av färger/mönster.
Sofie
(5)
Lysande utbildning! Bra upplagt och användbar info i varje avsnitt.
Josephine
(5)
Jag har precis läst klart till Certifierad Inredare & Homestylingkonsult och kan verkligen rekommendera den här kursen till alla som funderar på att arbeta med inredning. Man lär sig väldigt mycket på kort tid, jätteproffsiga och trevliga kursledare och väldigt inspirerande läsning och övningar. Jättebra också att man får lära sig hur man starta...
Visa hela
Malin
(4)
Gillade att man kan läsa på distans, passar mig som bor långt norrut och har svårt att ta mig till storstäderna för träffar. Bra innehåll och upplägg!
Stephanie
(5)
Jag gick kursen Certifierad Inredare och Homestylingkonsult och tycker att kursen var väldigt inspirerande, kul att läsa och lärde mig mycket!
Lovisa
(5)
Så kul att lära sig mer om allt inom inredning, bra teori och massa bra exempel! Rekommenderas!
Ebba
(5)
Verkligen inspirerande kurs och bra kursmaterial! Gillade särskilt färgsättningsavsnittet och att man fick lära sig hur man startar upp sin egen verksamhet. Så pepp på att starta eget nu!
Mathilda B
(5)
Superbra kurs! Lätt att förstå, inspirerande och mycket lärorikt. Gillade särskilt färgavsnittet och belysningsläran. För mig passade även upplägget att man kan läsa när och var man vill och ändå få så bra stöd. Kan rekommendera till alla som vill jobba med inredning!
Linnéa
(5)
Jag är väldigt nöd med kursen. Den har en bra bredd och täcker in alla områden man vill lära sig om inom inredning. Allt från standardmått till styling och färglära. Super att man även får lära sig driva företag som inredare. Fick jättebra och snabb respons från lärarna under hela kursens gång och det funkade jättebra med distansupplägget! Känne...
Visa hela
Myriam
(4)
Trevlig övergripande utbildning om grunderna i inredning. Bra utbildningsmaterial och fantastisk kommunikation med utbildarna! Superstort plus där!! Alltid fick man den hjälpen man behövde! Tyckte det var bra med en kurs som gick att läsa under så kort tid som 6 månader. Önskar kanske att det fanns mer exempel eller handfasta tips, tex gör in...
Visa hela
Madeleine Engström
(5)
Super, använde vid försäljning av min lägenhet!
Sophia N
(5)
Bra och tillgängliga, roligt och lärorikt. Kan rekommendera till alla som vill jobba som inredningsstylister
Johanna Grahn
(5)
Bra innehåll samt upplägg av kursen och fick bra med hjälp av praktikplats och trevligt bemötande.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.