Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Inredningsskolan Wittstock

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 28 recensioner.

Malin
(4)
Gillade att man kan läsa på distans, passar mig som bor långt norrut och har svårt att ta mig till storstäderna för träffar. Bra innehåll och upplägg!
Stephanie
(5)
Jag gick kursen Certifierad Inredare och Homestylingkonsult och tycker att kursen var väldigt inspirerande, kul att läsa och lärde mig mycket!
Lovisa
(5)
Så kul att lära sig mer om allt inom inredning, bra teori och massa bra exempel! Rekommenderas!
Ebba
(5)
Verkligen inspirerande kurs och bra kursmaterial! Gillade särskilt färgsättningsavsnittet och att man fick lära sig hur man startar upp sin egen verksamhet. Så pepp på att starta eget nu!
Mathilda B
(5)
Superbra kurs! Lätt att förstå, inspirerande och mycket lärorikt. Gillade särskilt färgavsnittet och belysningsläran. För mig passade även upplägget att man kan läsa när och var man vill och ändå få så bra stöd. Kan rekommendera till alla som vill jobba med inredning!
Linnéa
(5)
Jag är väldigt nöd med kursen. Den har en bra bredd och täcker in alla områden man vill lära sig om inom inredning. Allt från standardmått till styling och färglära. Super att man även får lära sig driva företag som inredare. Fick jättebra och snabb respons från lärarna under hela kursens gång och det funkade jättebra med distansupplägget! Känne...
Visa hela
Myriam
(4)
Trevlig övergripande utbildning om grunderna i inredning. Bra utbildningsmaterial och fantastisk kommunikation med utbildarna! Superstort plus där!! Alltid fick man den hjälpen man behövde! Tyckte det var bra med en kurs som gick att läsa under så kort tid som 6 månader. Önskar kanske att det fanns mer exempel eller handfasta tips, tex gör in...
Visa hela
Madeleine Engström
(5)
Super, använde vid försäljning av min lägenhet!
Sophia N
(5)
Bra och tillgängliga, roligt och lärorikt. Kan rekommendera till alla som vill jobba som inredningsstylister
Johanna Grahn
(5)
Bra innehåll samt upplägg av kursen och fick bra med hjälp av praktikplats och trevligt bemötande.
Julia L
(5)
Kan rekommendera den här kursen till alla som vill arbeta med inredning. Lärorikt, inspirerande och personligt. 5 av 5!
Åsa Engzell
(4)
En kurs som tilltalade mig med både material och tillgång till hjälp. En kurs som jag rekommenderar till övriga att gå. Nu går jag gärna vidare med nästa kurs!
Ulrika
(5)
Jättebra att kunna göra detta på distans! Snabba och bra svar vid frågor och funderingar. Jag är nöjd med upplägget över kursen och klarade mycket på egen hand med hjälp av allt kursmaterial man fick med! Jag är så nöjd och glad att jag tog steget och klarade det!
Rispan
(5)
Inte trodde jag att det fanns så mycket glädje i att studera! Otroligt rolig, lärorik och intressant kurs :)
Agata
(5)
Lärorikt och inspirerande, trevliga lärare och professionellt bemötande generellt sett.
Sofia K
(5)
Jag är jätte nöjd med kursen! Kan rekommendera till alla som vill plugga inredning på distans. Så bra att man kan läsa i sin egen takt också så man kan kombinera kursen med jobb. / nöjd nycertifierad inredare
Sophia
(5)
Bra upplagt kursmaterial - lärorik kurs!
Sara P
(5)
Superkul och lärorik kurs med bra innehåll! Bra inredningsteori!
Pernilla S.
(5)
Superbra kurs och innehåll! Bra och hjälpsamma kursledare!
Annika
(5)
Älskar rum-för-rum-upplägget. Väldigt hands on. Kom till stor nytta vid vår husförsäljning. Kan rekommendera.
Anna-Maria
(4)
Kan varmt rekommendera till alla som vill satsa på sin dröm och bli inredare. Bra kursmaterial, enkelt att förstå, roliga uppgifter och snabb feedback!
Ulrica
(5)
Känner mig så mycket tryggare nu när jag vet att jag kan det jag behöver för att jobba med inredning. Och företagsbiten hjälpte mig jättemycket när jag startade eget!
Birgitta
(4)
Tycker att kursen var mycket rolig och givande. Lärde mig massor och fick även repetera en del jag kände till sedan tidigare.
Madde
(5)
Såå kul kurs! Lärde mig massor!
Loppan
(5)
Bra givande grundpelare att börja med om man vill fördjupa sig i sitt stora intresse. Kursmaterialet är lärorik och utmanande. Jag tycker att responsen från lärarna är super. Fin layout på hemsida och kursmaterial också.
Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet