Sanna Jagets Skola

Herold Communication
Kursinformation
Distans
3 månader
7 500 SEK inkl. moms
Kommande starter
Distans
April till Juni 3 månader online utbildning  
7 500 SEK
Maj till Juli 3 månader online utbildning  
7 500 SEK
Juni till Augusti 3 månader online utbildning  
7 500 SEK
Juli till September 3 månader online utbildning  
7 500 SEK
Augusti till Oktober 3 månader online utbildning  
7 500 SEK
September till November 3 månader online utbildning  
7 500 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Sanna Jagets Skola

Om du fick känna dig fri att leva ditt liv utifrån vad som känns totalt rätt för dig, hur tror du att det skulle se ut?
Utan regler och normer som förtrycker eller förminskar?
Om du fick vakna varje dag med längtan till vad just du kan skapa här och nu, hur skulle det kännas?
Om du fick bidra med det du allra mest brinner för till andra, på det sätt du önskar, hur skulle världen bli för dig och andra?  

Det här är sådant vi vet är fullt möjligt, och vår brinnande önskan är att fler upptäcker just den potentialen.
Om du följer din inre kompass, och kan bortse från de begränsningar som samhälle, egostrukturer och andra omständigheter har påverkat dig med tidigare, så finns din väg där, tydlig för dig att gå.
Du kan leva ur ditt sanna jag som vill ditt bästa vid varje tillfälle.  

I Sanna Jagets Skola tror vi  att – vi har alla ett sant jag – och det önskar Sanna Jagets Skola bidra till att fler människor finner!  

I Sanna Jagets Skolas plattform, får du regelbundet - flera gånger i veckan - inspirerande, väckande, transformerande möten och upplevelser.

I en värld av många intryck utifrån, och omständigheter som utmanar såväl vår energi som vår tro på våra egna inre resurser erbjuds Sanna Jagets Skola som en motpol.
Hur vanligt är det inte att vi, så fort vi vaknar, mitt under ett break, eller efter en arbetsdag hämtar det vi tror är återhämtning från sociala medier, eller en serie på Netflix?
Det som dock händer där är att vi samlar på oss ännu mer intryck som vi behöver behandla, sortera och filtrera.
Det som för stunden känns som en tillflykt, blir med tiden ännu mer uttröttande för oss.
I Sanna Jagets plattform får du stimulera ditt inre skapande, en chans att landa in i dig själv, i ditt sanna jag, och därifrån utforska vad det är du behöver bäst för att uppnå och stanna i de tillstånd du önskar.
Till följd av det kommer din energi att öka på sikt, i stället för tvärtom.  
Sanna Jagets Skolans intention är även att leverera de här godbitarna i lagom doser, dvs, precis så mycket som du behöver, samtidigt som du känner att det är en befrielse istället för ytterligare ett måste på agendan.
När du skapar med dina levande tankar, till skillnad från för att bara sortera intryck utifrån, skapar du så mycket mer möjligheter för dig själv, du låter din inspiration komma fram.

Du har även möjlighet att addera individuellt stöd med enskilda tillfällen när du exempelvis skulle tycka att det vore skönt att få lite extra stöd att lyfta bort något gammalt som tryckt ner dig under lång tid.

Målgrupp

För dig som vill ta sin personliga utveckling till nästa level, som söker gemenskap och regelbunda aktiviteter och möten med fokus på personlig och andlig utveckling.

"Vill du få möjlighet att leva ditt bästa liv? SJS är som en godispåse fylld med mängder av god saker. Du får utveckla dig själv, nya andliga insikter, lära dig effektiva terapeutmetoder, och dessutom får du verktug för att starta egen verksamhet. Allt är mycket pedagogiskt upplagt, och serveras generöst med inspirerande övningar, en stor portion humor och varm gemenskap i gruppen. Rekommenderas varmt! / Maria"

"Det finns vissa händelser i livet som gör att jag inte får släppa taget. Att först gå Lilla Sanna jagets skola var en sådan händelse för mig. Att Alexander sedan erbjöd oss att få gå en fortsättning med Sanna jagets skola, är en möjlighet som är viktig i mitt liv. Jag får möjligheten att ställa rätt frågor till mig själv för att komma vidare med att hitta mitt Sanna jag. Att förhoppningsvis hitta min mission i livet. I den grupp som vi är har vi ett tillåtande klimat och det är mycket p ga av Alexanders avslappnade stil. Vi går djupare in i vårt inre, vi får verktyg att ta med oss. Genom Alexanders stora kunskap inom flera olika områden kommer vi själva att utvecklas, men vi kommer också kunna hjälpa andra vidare. Tveka inte, om du vill komma vidare i din egen personliga utveckling, hoppa på tåget till din egen Sanna jagets skola. / Carina"

"Sanna Jagets Skola är en trygg plats för att... ...utforska min inre känslovärld ...påminnas om min egen sanning ...experimentera med vad som är möjligt Samtidigt bygger vi verkliga relationer, förändrar våra mindset, lär oss tala ett språk som är sant för oss samt skapar projekt och verksamheter som utgår från mitt Sanna Jaget. Som ni redan känner till är Alexander en professionell hypnotisör, andlig vägledare och coach som vägleder, motiverar och förvirrar oss till att ta oss förbi mentala och emotionella blockeringar samt verkligen känna efter vad som är min sanning. Han frågar sig alltid - hur kan jag göra detta ännu bättre? Tillsammans är vi på en sann utvecklingsresa till oanade höjder. Känns detta sant för dig är du välkommen att följa med."

"Sanna Jagets Skola ger dig verktyg och insikter utifrån ett helhetsperspektiv som jag inte mött någon annan stans. Från det högsta andliga till det mest konkreta praktiska. Det är en resa som ger dig möjlighet att utvecklas i ditt inre och skapar resultat i det yttre - leva ditt bästa liv i kontakt med ditt Sanna Jag och ditt livssyfte. Allt med Alexanders härliga humor, starka engagemang och omtanke, samt med interaktion med alla härliga deltagare. Rekommenderas varmt!"

"Hitta den Sanna meninges med Livet och ditt varande."

"Att bli den du är ☀️"

"Sanna Jagets Skola tänder gnistan i ens inre längtan och skapar rum för passion, kreativitet och gemenskap där idéer får möjlighet att ta rot och utvecklas likt kosmos själv."

"Sanna Jagets skola ger insikter, skapar kunskaper inom såå många områden, användbara tekniker mm mm Fantastiskt!! 🙏❤🙏"

"Den viktigaste djupa inre resa jag gjort i mitt liv tillsammans med en fantastisk generös och kompetent Alexander och all support tillsammans med gruppmedlemmarna i en underbar varm kärleksfull gemenskap 🙏💚"

"Den magiska skolan där du får utforska dig själv i ditt Sanna Jag med värdefulla insikter genom en fantastisk, omtänksam och generös lärare som Alexander där han i de sanna flödet väver in med glädje sin kunskap, ger verktyg och framförallt all humor som ger oss goa skratt i den familjära gemenskap vi har bland oss som deltar. Detta ger mig så otroligt mycket och vill bara fortsätta som en för evigt skola ❤ Jag rekommenderar dig som läser de här att ge dig själv den här skolan som en gåva och investering i dig själv och ditt liv 💃🕺🙏"

"En möjlighet till att göra en livsresa in i ditt eget djup."

Kursintyg

Kostnader

Kursledare

Alexander Herold

Min resa inom personlig utveckling började som 18-åring, när jag var med om en nära döden upplevelse. Intrycket var så starkt att jag strax efter började utveckla ett brinnande intresse för personlig utveckling. Min intention var då och är fortfarande, att hjälpa andra att leva ett fritt liv och nå sin fulla potential.

Jag hjälper mina klienter med att skapa en inre frihet, trygghet och självrespekt. Det med syfte på att kunna klara av alla yttre omständigheter och leva ett självbestämt liv.

Som en rolig parentes i min resa: Först för ett år sedan kom jag ihåg att jag redan som 13 åring ville bli hypnoterapeut. Jag hade dock aldrig tänkt på det under min långa resa inom personlig utveckling. Under 30 år har jag gått en hel del utbildningar och själv jobbat hårt med min egen utveckling. Jag är certifierad Coach (2006), certifierad Organisations Coach, certifierad NLP Trainer (2007), EFT Practitioner (2008), Hypnoterapeut och har dessutom samlat på mig en del andra utbildningar, samt psykologistudium.

Vid sidan om min coachning och de utbildningar jag har så har jag under 18 års tid jobbat som projektledare på några av Sveriges största infrastrukturprojekt. Idag jobbar jag dock mest med olika former av hypnoterapi för den enskilda individen och företagsutbildningar för företag som vill skapa en lyckligare arbetsplats.

Intresseanmälan

Intresserad av Sanna Jagets Skola och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Herold Communication

Herold Communication

Herold Communications motto är: Vi hjälper våra kunder att hitta sin inre Styrka, Trygghet, Självrespekt och att leva ett självbestämt Liv! På Herold Communication jobbar vi både med enskilda sessioner och utbildningar. Vi är experter inom hypnos, coachning, NLP och...


Läs mer och visa alla kurser med Herold Communication

Kontaktuppgifter till Herold Communication

Herold Communication

Östra Ringgatan 9M
44131 Alingsås

Tel: 0761131134
Mobil 0761131134

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sanna Jagets Skola!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 39 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Sanna Jagets Skola, fyll i följande uppgifter: