Porträttfotokurs med modell On location

icepic - Fotograf Marcus Johansson
Kursinformation
Stockholm
1 dag
2 890 SEK inkl. moms
Kommande starter
Stockholm
2023-03-26 10:30  
2 890 SEK
2023-04-23 10:30  
2 890 SEK
2023-04-30 10:30  
2 890 SEK
2023-05-14 10:30  
2 890 SEK
2023-05-28 10:30  
2 890 SEK

Kursbeskrivning

Porträttfoto On location

icepic fotokurser sedan 2001

Säsongstart söndag 26 Mars. Den här fotokursen vänder sig till dig som fotograferar människor i någon form. Vi startar dagen med precisa fotoövningar som sätter fingret på vad du skalla känna till och kunna använda medvetet när du porträtterar. I lugn och ro gör vi varje väsentlig pusselbit tillsammans med kameravinkel och komposition. Du kommer att se och förstå det finslipade övningsmomentens betydelse för uttryck och kroppsspråk.  Det är detta som gör den verkliga skillnaden mellan att ha tur eller råka lyckas från gång till gång till att du vet hur du ska och kan göra för att framhäva uttryck och känsla i den fotografiska bilden. Det här är superkul och nödvändiga kunskaper för dig med ambition!

Kursen tar även upp Ljus, Miljöer och Bakgrunder samt hur du instruerar/kommunicerar med den som skall avbildas för att nå det som är optimalt.

Köp ett snyggt presentkort och ge bort en fotokurs!

Läs om övriga fotokurser samt aktuell information på hemsidan icepic.se. 

Kursledare

Sedan 1997 har jag livnärt mig som fotograf med väldigt stor bredd inom många motivkategorier. Titta gärna i Galleriet eller under Uppdragsfotografering på min hemsida icepic.se så får ni en god inblick i spannet. Jag har även undervisat och föreläst regelbundet sedan 2001 för näringslivet och senare för privata sektorn. Bland annat på Folkuniversitetet där jag undervisat i 10 år och skapat kioskvältare genom att skriva nya fotokurser för deras räkning. Sedan 2008 har jag regelbundet bedrivit foto-workshops runt om i världens metropoler. T ex. Paris, New York, Barcelona, Hong Kong, Berlin med flera.

Intresseanmälan

Intresserad av Porträttfotokurs med modell On location och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner.

Pär Krause

Bra och komprimerad kurs/workshop. Inte så mycket teori, utan mer learning by doing, vilket bra mycket bra. Fokus på det viktiga för att få till en bra modell-i miljö-bild.

Sofi

Tack för en supersöndag - lärorika övningar, grym modell & kursledare som utmanar och puttar oss deltagare i rätt riktning! Hämtar tillbaka oss när vi tappar strukturen och faller tillbaka i gamla invanda mönster. Du är fantastiskt duktig på att förklara på vad som gör skillnaden i hur man läser bilden och samt hur man ska göra för att uppnå et...

Visa hela
Veronica

Vill bara skriva och säga TACK så mycket för i söndags! Så glad att jag gick din porträttkurs, nu sitter tekniken och jag vet exakt hur jag ska förhålla mig bakom kameran. Rekommenderar varmt Marcus kurser och jag hoppas jag kan vara med på någon annan rolig kurs framöver!

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Fotografering blir bara roligare och roligare!Jag är en hängiven fotograf som älskar att sätta tänderna i nya utmaningar och använda eller förädla äldre kunskaper.Mina motivområden är väldigt breda. Allt ifrån studio till gatan, Människor, Reklam, Idéer, Arkitektur m.m.Ni finner det...


Läs mer och visa alla kurser med icepic - Fotograf Marcus Johansson

Kontaktuppgifter till icepic - Fotograf Marcus Johansson

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Ringv. 42
118 67 Stockholm

Tel: +46708 777 895
Mobil 0708 777 895
www.icepic.se

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 24 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Porträttfotokurs med modell On location, fyll i följande uppgifter: