Visa kurser.se som: Mobil

Skriv varje dag! (distans)

Folkuniversitetet Göteborg
Kursinformation
Distans
1 075 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Skriv kreativt på Folkuniversitetet

Vill du komma igång med att skriva kreativt? Det här är en kurs för dig som är intresserad av skrivandet som ett personligt uttryck.

Mål
Målet med kursen är att komma igång och ge inspiration till fortsatt skrivande och att hjälpa dig att hitta metoder för att gripa tag i läsaren.

Målgrupp
Kursen vänder sig till dig som är intresserad av kreativt skrivande och vill komma igång med att skriva. Du kan vara nybörjare, eller ha ägnat dig åt skrivande tidigare.

Innehåll och arbetssätt
Kursdeltagarna provar olika författarverktyg och får grundläggande kunskaper i kreativt skrivande. Genom övningar som kan appliceras på många olika genrer, som prosa, poesi, filmmanus och dramatik, kommer du närmare den personliga formen och ditt eget uttryck. Vi jobbar mycket med att göra dina texter mer medryckande. Utifrån din egen erfarenhet av skrivandet som uttryckssätt vill vi ge dig inspiration till fortsatt skrivande. Samtidigt vill vi utöka din verktygslåda med berättargrepp så att du kan välja de som passar bäst för varje text. Vi läser och lär oss av varandras texter och arbetar med övningar som får igång skrivlusten. Vi skriver mycket. Korta och längre skrivövningar varvas med hemuppgifter.

Folkuniversitetet Göteborg

Allt började med en kurs. Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Hos oss väljer...


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Göteborg

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Göteborg

Folkuniversitetet Göteborg

Box 2542, Norra Allégatan 6
403 17 Göteborg


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Skriv varje dag! (distans)!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner