Visa kurser.se som: Mobil

Drejning- Helgkurs - 2 dagar

Drejstudion
Kursinformation
Stockholm
2 dagar
2 300 SEK

Kursbeskrivning

Drejning - Helgkurs

Drejning på DrejstudionDetta är kursen där du garanterat får nya produkter till både latten, oliverna och salladen. I kursen ingår alla moment inom drejningen, från centrering till glasering och till färdiga produkter. Du sparar för bränning och glasering så mycket du vill. 

Efter överenskommelse med dig som bokar kan kurser hållas även andra helger än de angivna. Minst 5, max 10 deltagare.

Drejstudions drejkurser vänder sig både till dig som vill dreja på hobbybasis och till dig som vill förbereda dig för vidare estetisk utbildning. Undervisningen är individuell, så vi börjar från början eller tar vid där du slutade. Varje deltagare får tillgång till en elektrisk drejskiva under hela kursen.

Kursinneåll

Drejning - högt, lågt, stort, smått, handtag, pipar, dreja på klös, bygga ihop etc. beroende på hur mycket du kan. Beskickning, dekor - olika metoder, glasering, bränningar samt förevisningsdrejning och teori.

 

Välkommen!

Kostnader

2 300 kronor inklusive moms.

Materialkostnad 50 kronor/kg lera, vilket inkluderar dekormaterial, glasyrer, samt skröjbränning och glasyrbränning.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Drejning- Helgkurs - 2 dagar.

Recensioner

Angelica
(2)
Jag skulle inte rekommendera en kurs på Drejstudion i Stockholm. Läraren var opedagogisk och många gånger otrevlig i sina kommentarer. Hon är duktig på att dreja men skapade inte någon rolig atmosfär.
Annica
(1)
Var så förväntans full inför kursen men tyvärr visade det sig att det inte alls blev kul. Kursledaren var superproffsig i sitt yrke men var opedagogisk i sitt lärande. Tyckte vi skulle fatta allt direkt och hade ingen lust att hjälpa oss genom att berätta igen.
Ellinor Holmqvist
(5)
Har gått flera helgkurser och en veckas sommarkurs, och jag kommer tillbaka. Anna är så bra som lärare, efter tre gånger börjar jag få kontroll på leran. Svårt men SÅ roligt!!!

Drejstudion

Drejstudions drejkurser

Drejstudion

Drejstudion erbjuder kurser i drejning som dag- & kvällskurser. Även intensivkurser som helg-, jul- och sommarkurser, samt prova-på-timme för möhippor, svensexor, företag och andra sällskap. 10 elektriska drejskivor - max 10 deltagare. Du har din egen drejskiva under hela kursen. Nybörjare...


Läs mer och visa alla kurser med Drejstudion

Kontaktuppgifter till Drejstudion

Drejstudion

Kocksgatan 28
116 24 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
(2,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(2,2)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner