Visa kurser.se som: Mobil

Drejstudion

Drejstudions drejkurserDrejstudion erbjuder kurser i drejning som dag- & kvällskurser. Även intensivkurser som helg-, jul- och sommarkurser, samt prova-på-timme för möhippor, svensexor, företag och andra sällskap.

10 elektriska drejskivor - max 10 deltagare. Du har din egen drejskiva under hela kursen.

Nybörjare och fortsättare är lika välkomna. Undervisningen är individuell, så vi börjar från början eller tar vid där du slutade. Kurserna vänder sig både till dig som vill dreja på hobbybasis och till dig som vill förbereda dig för vidare estetisk utbildning. Kort sagt till dig som är intresserad av att hitta ditt eget formspråk. Intyg på genomförd kurs lämnas om så önskas.

I kursen ingår Drejning: högt, lågt, stort, smått, handtag, pipar, dreja på klös, bygga ihop etc. beroende på hur mycket du kan. Beskickning, dekor - olika metoder, glasering, bränningar samt förevisningsdrejning och teori.

Material: Det material vi använder är vitbrännande stengodslera. Som dekor och färgsättning använder vi engober, oxider, glasyrer. Färdiga alster klarar mikrovågsugn, ugn och diskmaskin. 

Övrigt: Du har ditt eget skåp under hela kursperioden. Du har tillgång till en mängd inspirerande keramisk litteratur. Du kan alltid lämna kvar dina arbetskläder och skor. Du fikar gratis med skorpa därtill.

Anmälan till kursen är bindande från bokningsdagen, kursavgiften betalas 14 dagar före kursstart, kallelse skickas. Alla kurser finns att köpa som presentkort.

Mer information
För mer information om Drejstudion eller våra utbildningar, gör en intresseanmälan nedan eller besök vår hemsida drejstudion.se.

Om Drejstudion
Drejstudion drivs av Anna Fryklund, keramiker och kursledare med kurser i egen regi sedan 1995. Medlem i KHVC samt KIF.

Visa alla kurser med Drejstudion

Kurser

Kurs
Hantverk
Keramik Pris Ort Snittbetyg
Drejkurs Stockholm
Drejkurs - Rakubränning Flera orter (2)
Drejning - Dagkurs 3 480 SEK Stockholm
Drejning - Kvällskurs 3 480 SEK Stockholm
Drejning - Sommarkurs - 5 dagar 3 500 SEK Stockholm
Drejning- Helgkurs - 2 dagar 2 300 SEK Stockholm
2,7 (3)
Drejning: Julkurs - 3 dagar och Trettondagskurs - 3 dagar 2 600 SEK Stockholm
Prova på drejning - Företagsevent 350 SEK Stockholm
Prova på drejning - Möhippa/Svensexa & andra sällskap 350 SEK Stockholm

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Drejstudion och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Drejstudion

Kocksgatan 28
116 24 Stockholm

Recensioner

Angelica
(2)
Jag skulle inte rekommendera en kurs på Drejstudion i Stockholm. Läraren var opedagogisk och många gånger otrevlig i sina kommentarer. Hon är duktig på att dreja men skapade inte någon rolig atmosfär.
Annica
(1)
Var så förväntans full inför kursen men tyvärr visade det sig att det inte alls blev kul. Kursledaren var superproffsig i sitt yrke men var opedagogisk i sitt lärande. Tyckte vi skulle fatta allt direkt och hade ingen lust att hjälpa oss genom att berätta igen.
Ellinor Holmqvist
(5)
Har gått flera helgkurser och en veckas sommarkurs, och jag kommer tillbaka. Anna är så bra som lärare, efter tre gånger börjar jag få kontroll på leran. Svårt men SÅ roligt!!!
Drejstudion
Kursrecensioner
(2,7)
Baseras på 3 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Drejstudion och få mer information, fyll i följande uppgifter: