Drejkurs - boka dagskurs i drejning

Drejverkstaden Stockholm
Kursinformation
Stockholm
7 tillfällen
3 690 - 4 390 SEK Momsfri
Svenska
Drejkurs - dagskurser i drejning i Stockholm

Kursbeskrivning

Lär dig dreja - dagskurs på Drejverkstaden Stockholm

Varför inte tillbringa en skön eftermiddag i veckan med lera i dina händer? Drejverkstaden är ett nytt inspirerande och härligt keramikcentrum som erbjuder en mängd keramikkurser & workshops i drejning.

Drejverkstadens lokaler är nya och stora och väl anpassade för att motverka spridning av covid 19 – bla med väl tilltaget avstånd och plexiglas mellan varje drejskiva så att alla deltagare känner sig trygga. Från och med 7 januari behöver alla som är 18 år eller äldre att uppvisa vaccinpass vid deltagande på kurs.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Kursen passar både dig som är helt nybörjare och för dig som har tidigare erfarenheter. Undervisningen sker i form av individuell handledning och du har goda möjligheter att utvecklas om du går flera kurser eller tillfällen. Intyg på genomförd kurs lämnas om så önskas.

Kursinnehåll

Du kommer att lära dig grunderna i drejning, beskickning, dekortekniker och glasering. Likaså förevisas hur man drejar koppar, skålar, burkar, tallrikar och ljusstakar -  högt, lågt, stort och smått. Beroende på hur mycket du kan, hjälper vi dig att vidareutvecklas. 

Undervisningen består till största delen av praktiskt arbete under handledning av kursledaren. Alla har en egen drejskiva under hela kursen. Gruppen består av max 15 deltagare.

Kostnader

I kursavgiften ingår:

  • Kurskompendium
  • Drejverkstadens tygpåse
  • 3kg stengodslera + engober/glasyrer/dekorationsmaterial + bränning
  • Kaffe/the och fikatillbehör i pausen varje gång
  • Möjlighet till att lämna kvar dina arbetsskor

Intresseanmälan

Intresserad av Drejkurs - boka dagskurs i drejning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner.

Anitha Ajland

Mycket bra och instruktiv ledare. Härliga,ljusa och fina lokaler. Mycket nöjd med kursen som helhet.

Cajsa wessberg

Jag gick en dagkurs i drejning 7 tillfällen och är supernöjd! Väldigt bra lärare som hade tid att vägleda var och en, och fin miljö att vistas i. Jag har fortfarande mycket kvar att lära mig men nu har jag grunderna i alla fall.

Saga

Jag har hittills gått två dagskurser på Drejverkstaden och kommer garanterat att gå flera. Själva verkstaden är stor och inspirerande. Lärarna är trevliga, duktiga och har ett stort tålamod. Det är en inspirerande och lärorik miljö som gör att jag vill fortsätta att utvecklas inom keramikens värld. Jag kan därför varmt rekommendera Drejverkstad...

Visa hela

Drejverkstaden Stockholm

Drejverkstaden Stockholm

Nyöppnade keramikmetropolen Drejverkstaden är en lugn och inspirerande plats mitt i centrala Stockholm, som erbjuder drejkurser liksom workshops i drejning. Kurserna lämpar sig allt från nybörjaren eller dig som bara vill testa på att dreja, till den mer erfarne keramikern....


Läs mer och visa alla kurser med Drejverkstaden Stockholm

Kontaktuppgifter till Drejverkstaden Stockholm

Drejverkstaden Stockholm

Holländargatan 33
11359 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 28 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Drejkurs - boka dagskurs i drejning, fyll i följande uppgifter: