Visa kurser.se som: Mobil

Typografi med InDesign

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
4 veckor
2 995 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Lär dig typografera som proffsen med InDesign

InDesignDet här är en distanskurs i InDesign där du får lära dig att typografera som proffsen. Målet med kursen är att du ska behärska verktyget och kunna skapa läsbar och snyggt typograferad text. 

Längd: 4 veckor
Tid: 10-15 tim/vecka
Pris:
 2995 kr

Kursupplägg
Vår InDesignkurs är upplagd så att vi varje vecka varvar teori med videofilmer och till varje veckas genomgång hör en övningsuppgift där du får öva på olika moment. Övningsuppgiften skickas in via vår portal och kommenteras av läraren. Läraren finns som support via mail dynget runt under hela kursen. Vår indesignkurs är på distans och helt på Internet.

InDesignkursen går under fyra veckor men du har tillgång till support och material i 6 månader för att genomföra dina uppgifter.

Målgrupp

För vem?
Vår indesignkurs vänder sig till dig som vill kunna göra egna proffsiga trycksaker och som arbetar eller vill arbeta med formgivning och vill kunna ta fram tryckfärdiga original som t.ex. visitkort, nyhetsbrev, produktblad, affischer, broschyrer, kataloger mm.

Förkunskaper:
Inga.

Diplomering

Deltagaren som har genomgått kursen får ett diplom skickat med posten. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Kostnader

2995 kr.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Typografi med InDesign.

Distansskolan.se

GRAFISKA ONLINEKURSER NÄR DU VILL

Unik och personlig rådgivning och hjälpKurser – Övningsuppgifter – Supportforum – Livesända videoträffar och mycket mer! Allt samlat på ett ställe! Onlinekurser när du vill och har tid. Du loggar in när du vill under hela din medlemsperiod. Kurserna visas...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Tel: 08-406 00 30
Mobil 0709 39 14 25
distansskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Typografi med InDesign!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer