Visa kurser.se som: Mobil

Projektledare

Distansinstitutet
Kursinformation
Distans
Egen takt
Löpande starter
19 900 SEK inkl. moms

Video

Kursbeskrivning

Utbilda dig till projektledare på distans - Distansinstitutet

Studera till Projektledare på distans

En Projektledare ser och ansvarar för helheten i ett projekt. Uppgiften är att planera, koordinera och leda människor och aktiviteter mot ett specifikt slutresultat.

Behovet av Projektledare är stort på arbetsmarknaden

Projektledare behövs inom i stort sett alla branscher och företag då en växande trend är att bygga verksamheter för att drivas helt eller delvis i projektform. Detta ger dig många valmöjligheter till jobb efter du genomfört den här utbildningen.

Under utbildningen får du kunskaper i hur du leder projekt från början till slut: identifiering, planering, uppstart, ledning, avslut och utvärdering. Att bli projektledare innebär också att du får ansvar för projektgrupper. Att bilda och strukturera dessa grupper och motivera och hantera konflikter mellan människor i gruppen ingår också i att studera till Projektledare.

Exempel på vad du kommer att lära dig:

  • Skapa projektbudgetar och riskanalyser
  • Sätta samman kommunikations-, projekt-, resurs- och tidsplaner
  • Sätta mål genom SMART-modellen
  • Utarbeta projektflöden med både beslutspunkter och styrdokument inkluderat
  • Bygga tydliga presentationer och rapporter

Distansinstitutets utbildning till projektledare är 100% på distans, helt utan träffar så du kan jobba vid sidan av dina studier. Du kan också välja att bara studera när du är som mest mottaglig för nya kunskaper och i den takt som passar dig bäst.

Ansökan

Distansinstitutet har inga krångliga ansökningar. Köp utbildningen på Distansinstitutets hemsida och börja dina studier inom några minuter.

Inga förkunskaper krävs.

Upplägg

Du väljer själv studietid och studietakt. Utbildningens innehåll motsvarar en termins studier.

Kursintyg

  • Diplom får du efter genomförd utbildning. Diplomeringen ställer inga krav på prov eller inlämningsuppgifter.
  • Certifikat kräver godkänt inlämnat arbetsprov. Detta kan göras antingen via praktikplats som du själv ansvarar för att hitta eller via en caseuppgift som du får tilldelad i utbildningens sista moment. Certifieringen är 100% valfri.

Pris

Pris inkl. moms: 19 900 kr. 

Du köper utbildningen tryggt på Distansinstitutets hemsida via Klarna som erbjuder flera flexibla betalningsalternativ oavsett om du köper som privatperson eller via ett företag. Du kan dela upp betalningen på 6, 12, 24 eller 36 månader, betala med kort, betala med BankID etc.

Köp och börja din utbildning idag! 

Kursledare

Ansvarig för utbildningen till Projektledare är Petra Selenius

Petra Selenius har 15 års erfarenhet från projektledning från en rad olika branscher. Hon är idag Marknadschef på SkandiaMäklarna och har tidigare jobbat på Synnovate och Poolia i 8 respektive 5 år. Sedan 2014 driver hon sin egen konsultfirma där hon hjälper företag och organisationer inom en mängd olika branscher att driva strategiska och operativa projekt.

Genom Petras långa erfarenhet har hon utvecklat en stor förståelse för att varje projekt är unikt och kräver därför unika lösningar. Detta och mycket mer kommer hon att dela med sig av till er i den här utbildningen.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Projektledare.

Distansinstitutet

Distansinstitutet - Utbildningar och kurser på distans

Yrkesutbildningar på distans

Distansinstitutet erbjuder yrkesutbildningar på distans inom områden som: Kommunikation PR Coachning Projektledning Inredning Du kan ta steget rakt ut i arbetslivet direkt efter studierna. Utbildningarna är skapade i samarbete med landets mest framstående ämnesexperter inom respektive område för att ge...


Läs mer och visa alla kurser med Distansinstitutet

Kontaktuppgifter till Distansinstitutet

Distansinstitutet

Skeppargatan 8
11452 Stockholm

Tel: 08-38 33 69
distansinstitutet.se

Recensioner

Anna
(5)
Finns absolut inget jag saknar. Värdefulla mallar som jag använda direkt i mitt arbete, kunskap om alla tänkbara projekt i bagaget nu. Grymt nöjd!
Abbe Mazen
(5)
I början tyckte jag att det var mycket svårt, men när jag började att komma in i utbildningen så blev det lättare för mig att förstå.
Nanna
(5)
5 av 5
Recensioner
Projektledare
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 23 recensioner
Läs recensioner