Programmerare – Programmering fördjupning

Distansakademin i Sverige
Kursinformation
Distans
80 timmar Läs i egen takt
När du vill
7 995 SEK Momsfri
Programmering fördjupning

Kursbeskrivning

Fördjupa dina kunskaper inom programmering

Kursen riktar sig till er som har testat programmering och nu vill bygga en karriär inom det. I kursen går vi igenom utveckling i programmeringspråken C# och JavaScript. Vi lär oss om databasutveckling och webbutveckling med HTML, CSS, JavaScript, Vue.JS och Express.JS. Vi avslutar med gemensamma projekt och certifiering som ger er ett perfekt underlag för att söka jobb som programmerare.

Är du nybörjare inom programmering?

Det är en fördjupningskurs som kräver att ni har lite kunskaper sedan tidigare eller läst vår Grundläggande kurs i programmering, med målsättningen att ni ska kunna söka ett jobb när ni genomfört kursen.

Är man helt ny inom programmering så rekommenderar vi att man läser vår kurs Programmerare - Grundläggande Programmering innan man läser denna kurs.

Skicka en intresseanmälan och få första lektionen gratis

Målgrupp

Har du intresse av en karriär inom spel- app eller webbutveckling? Har du kommit igång med programmeringen men känner inte att du är kunnig eller erfaren nog att jobba med det? Vilket språk du programmerat tidigare är av mindre vikt.

Då är denna kursen för dig!

Omställningsstudiestödet

För dig som är berättigad till omställningsstudiestöd:

Denna kursen är lämplig för dig som antingen vill kompetensutveckla dig eller kompetensförflytta dig. Du kan efter slutförande av denna kurs läsa ytterligare kurser eller använda kunskapen och färdigheterna du erhåller för att byta arbete eller utveckla din befintliga arbetsroll.

Är du intresserad av att gå kurserna inom ramarna för omställning prata med din handläggare.

Video

Kursintyg

Diplom efter genomförd utbildning. Diplomering ställer inga krav på inlämning av övningsuppgifter, instuderingsfrågor eller prov.

Certifikat efter genomförd utbildning och godkänt arbetsprov.

Kursinnehåll & upplägg

 • ✔ Förkunskapskrav

 • ✔ Fördjupning inom C#

 • ✔ Fördjupning inom HTML

 • ✔ Fördjupning inom CSS

 • ✔ Fördjupning inom JavaScript.

 • ✔ SQL-databaser

 • ✔ .NET Core WebAPI

 • ✔ .NET Core MVC

 • ✔ Node JS

 • ✔ Express JS & Express Handlebars

 • ✔ Vue JS

 • ✔ Entity Framework

Upplägg

1 termin deltid/ 80 studietimmar. Du bestämmer själv din studietakt och hur du vill lägga upp dina studier som passar dig bäst. Studietiden kan variera från person till person men räkna med cirka 80 studietimmar för att slutföra de drygt 100 moment som utbildningen består av. Det finns inga hålltider eller deadlines så du kan enkelt kombinera dina studier med heltidsjobb eller föräldrarledighet.

Utbildningen är fördelad på 10 lektioner som täcker de mest centrala delarna av webbutveckling och databasutveckling. Tanken är att videoavsnitten varvas med praktiska uppgifter efter varje avsnitt. Videoavsnitten är tänkt som en röd tråd som leder dig genom alla tio lektionerna.

Teori kombinerat med praktiska inslag

Under utbildningen kommer du att få en mängd praktiska uppgifter som du behöver göra för att befästa kunskapen som du tar till dig från avsnitten. Utan att göra dessa kommer inte kunskapen fastna.

Förutom materialet, så kommer du under kursens gång att kunna ställa frågor till kursledaren dels via epost men även via Distansakademins egna community som ni får tillgång till helt gratis.

Du kommer också att bjudas in till digitala träffar där du kan ställa frågor, diskutera olika frågor och ta del av inspirerande case.

Rätt dator för kursen

Apple har nyligen introducerat en ny generation av Mac-datorer som använder sina egna M1 och M2 chips istället för de traditionella Intel-processorer som tidigare användes. Tyvärr är det inte möjligt att genomföra denna kurs på en Mac-dator med M1 eller M2 chip. Anledningen till detta är att kursen kräver vissa mjukvaror som för närvarande inte är kompatibla med dessa chip. Vi rekommenderar att använda en dator med en Intel- eller AMD-processor för att genomföra kursen. Vi vill gärna att våra elever har en sömlös och smidig upplevelse under hela kursen, och därför är det viktigt att använda en dator som uppfyller alla våra hårdvarukrav. Kursen kräver en dator med Windows för att kunna genomföra alla moment. Om du har några frågor eller behöver hjälp med att hitta rätt dator för att genomföra kursen, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Investering

Betalning sker med kort eller mot faktura och det finns även möjlighet att dela upp betalningen på upp till 12 månader räntefritt eller upp till 24 månader (ränta tillkommer). Detta görs via vår partner SVEA ekonomi.

Ångerrätt 14 dagar gäller. Företag kan välja att betala med kort eller mot faktura.

Kursledare

Linus Rudbeck

Linus har studerat IT-säkerhet, och programmering i tre år och läst fyra år mjukvaruutveckling på Högskolan. Linus jobbar med programmering och utbildning på heltid och har grundat Distansakademin-

Linus har jobbat som utvecklare och levererat projekt direkt till kunder, men även jobbat som konsult och suttit på kundens kontor, varit en del av deras team, och utvecklat deras projekt.

Idag jobbar Linus främst med utbildning och brinner verkligen för att lära ut programmering.

linus distansakademin

Intresseanmälan

Intresserad av Programmerare – Programmering fördjupning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Sandra

Det var en riktigt bra kurs precis som grundkursen. Jag gillar att ni i slutet sammanfattade och vävde ihop allt och på så sätt knöt säcken vilket klargjorde lite otydlighet. I mitten av kursen kände jag att det var svårt att förstå hur allt skulle sluta och vad som gjorde vad men det redde ut sig perfekt och smidigt i slutet av kursen. Gillar a...

Visa hela

Distansakademin i Sverige

Utbilda dig med Distansakademin

Onlinekurser inom marknadskommunikation, programmering och försäljning. Vi erbjuder utbildningar och kurser genom videor, texter, uppgifter, gemensamma projekt, live-föreläsningar och one to one-coaching. Distansakademins målsättning är att så många som möjligt ska lära sig programmering och utveckling tillräckligt bra för att...


Läs mer och visa alla kurser med Distansakademin i Sverige

Kontaktuppgifter till Distansakademin i Sverige

Distansakademin i Sverige

BAGARENS VÄG 4
567 32 Vaggeryd

Mobil 076-338 15 77


Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 14 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Programmerare – Programmering fördjupning, fyll i följande uppgifter: