Helgkurs i teater 18+

Längd
2 dagar
Pris
2 650 SEK
Längd
2 dagar
Pris
2 650 SEK
Få mer information om kursen 👍

Info om Helgkurs i teater 18+

Är du nyfiken på skådespeleriets och teaterns värld? Vill du lära dig grunderna i skådespeleri och karaktärsarbete med utgångspunkt i Stanislavskijs tradition? I denna helgworkshop får du under två intensiva dagar lära dig att arbeta med tekniker för att välja rätt medel för att lättare kunna mejsla fram en rollkaraktär. Genom texttolkningstekniker utvecklar du effektiva verktyg för att angripa/analysera och sceniskt framföra en dramatisk text.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

18+

Tid och plats:

Lördag 25 Maj kl. 10:00-16.00 inkl. 1 h lunch(medtag egen lunch) 
Söndag 26 Maj kl. 12:00-16.00 ínkl kortare paus på ca 30 minuter (medtag egen lunch)

Kursupplägg

Kursen inleds med gruppdynamiska övningar för att skapa en trygg plattform att arbeta vidare ifrån. Vi går igenom grunderna i skådespeleri genom olika improvisationsövningar för att undersöka olika aspekter av skådespeleriet såsom ”mål”, ”medel”, ”motstånd”, ”status” och ”undertext”. De kunskaper du förvärvar från dessa övningar används sedan praktiskt i arbetet med scener om 2–4 personer där ni arbetar fram ett berättande och undersöker hur berättandet fungerar och utvecklas sceniskt.

Pris och Kurstillfällen

2650:- för två dagar

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Helgkurs i teater 18+ och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.