Teater

Längd
10 tillfällen
Pris
1 350 SEK
Nästa kurstillfälle
24 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 tillfällen
Pris
1 350 SEK
Nästa kurstillfälle
24 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Om du älskar teater och drömmer om att få utforska dess värld, eller om du helt enkelt lockas av tanken på att utveckla din kreativitet och spontanitet, är denna kurs perfekt för dig!

Under kursens gång kommer du att fördjupa dig i teaterns hantverk och utforska grunderna i improvisation. Genom en rad olika dramaövningar och övningar i teaterimprovisation kommer du att få möjlighet att stärka din närvaro på scenen och utveckla din förmåga att skapa och reagera i stunden. Genom att pröva på att framföra text på scenen kommer du också att få öva på att ge liv åt karaktärer och berättelser.

I denna kurs läggs särskild tonvikt på glädje, nyfikenhet och ett gott samarbete. Vi tror på att skapa en trygg och stödjande miljö där varje deltagare uppmuntras att utforska och utmana sig själv på sitt eget sätt. Här är det inte resultatet som är det viktigaste, utan resan och erfarenheterna längs vägen.

Oavsett om du är en erfaren skådespelare eller nybörjare kommer denna kurs att inspirera dig att ta dina första steg eller vidareutveckla dina kunskaper inom teater och improvisation. Ta chansen att utforska din kreativa sida och låt teatern öppna dörrar till nya möjligheter och upplevelser!

Kursen leds av skådespelare/teaterlärare Gunilla Rydholm Eriksson.
Gunilla har mångårig erfarenhet av såväl skådespeleri som av konstnärligt ledarskap inom olika sammanhang.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

24 september, 2024

  • Kurs
  • Borås
  • Svenska
Folkuniversitetet i Borås
Alingsåsvägen 6
50438 Borås

Folkuniversitetet i Borås

Allt började med en kurs.Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Hos oss väljer du...

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet i Borås

Highlights