Grafisk facilitering via iPad

Längd
4 timmar
Utbildningstakt
Heltid
Pris
4 519 SEK
Längd
4 timmar
Utbildningstakt
Heltid
Pris
4 519 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Business Drawing on an iPad

Lär dig att arbeta och rita i olika rit-appar på din iPad

Vill du göra ännu mer effektivt och roligt användande av ritningar i din kommunikation? Lär dig under vår utbildning hur du gör dina visuella element digitala så att du kan (åter)använda dem i PowerPoint, minnesanteckningar, sociala medier eller vad du än önskar. Vi kommer guida dig genom din egen surfplatta (med penna) och introducera dig till ett antal användbara ritappar. Vi ger smarta tips angående arbete med lager, export och skapande av en GIF/animation.

FÅ MER UT AV DIN iPAD!

Tyvärr är denna utbildning inte för Windows-surfplattor.

Gå denna utbildning efter Grafisk facilitering del 1.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

För alla som arbetar projektorienterat, i grupper, inom försäljning eller HR, chefer, marknadsförare och kommunikationsspecialister.Grafisk facilitering del 1 är en obligatorisk förkunskap. 

Kursintyg

Via mejl ett certifikat utan namn. 

Kursinnehåll

Denna utbildning varar under 4 timmar och äger ofta rum på förmiddagen. Följande ämnen behandlas under utbildningen:

  • Välkomnande & material
  • Pixlar kontra vektorer
  • Olika ritappar och deras verktyg (inklusive penslar, lager, typografi, export)
  • Skapa ikoner
  • (Själv)porträtt
  • Skapa en gif/animation
  • Avslutning

Upplägg

Virtuellt möte under 4 timmar med korta pauser (även lunchpaus)

Kostnader

Priset är €395,- (exkl MOMS 21%)

Kursledare

Kursledare: vår grundare Willemien Brand och hennes betrodda tränare. Som student var Willemien den bästa i sin klass, som industridesigner vann hon många utmärkelser, som målare var hon mycket efterfrågad men hennes verkliga passion uppfylldes genom att grunda sitt företag under sitt eget namn: Buro BRAND.

Buro BRAND erbjuder kommunikation i hela dess bredd för alla stora organisationer som behöver tydlig, påverkande och energiskapande kommunikation. Buro BRAND använder inte bara sina grafiska och designfärdigheter för att skapa högeffektiv kommunikation för sina kunder, Buro BRAND erbjuder också träning i affärsteckning och alla avancerade utbildningar för att lära klienter hur de personligen kan utveckla sina kommunikationsfärdigheter. Dessutom erbjuder Buro BRAND workshops för strategiutveckling, men även för visioner, uppdrag, årsplaner, kultur och andra organisatoriska behov.

Samtidigt arbetar Willemien BRAND med ett stort team av talanger som kompletterar henne, men det vore mer ärligt att säga att de överträffar henne på många områden. Och det är i sin tur för att Willemien vill arbeta endast med de allra bästa, med målet att vara absolut bäst.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Grafisk facilitering via iPad och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Buro BRAND Visual Thinking
Binckhorstlaan 36
2516 BE The Hague

Påverka med visuellt tänkande!

Uppmuntra människor att uppnå snabbare och bättre resultat med Business Drawing. Berätta din komplexa historia med en PraatPlaat. Koppla samman människor med Visuella Sessioner. Förmedla ditt meddelande genom animationer. Under ett möte eller en kreativ brainstorming kan du rita live...

Läs mer och visa alla kurser med Buro BRAND Visual Thinking

Highlights