Grafisk facilitering i PowerPoint och Word

Längd
2 timmar
Utbildningstakt
Heltid
Pris
561 SEK
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 timmar
Utbildningstakt
Heltid
Pris
561 SEK
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Video

Kursbeskrivning

Business Drawing in PowerPoint and Word

Webinar i grafisk facilitering

Det som många inte vet är att de program de använder varje dag (som PowerPoint och Word) erbjuder fantastiska möjligheter för affärsteckning. Du kan enkelt lägga till dina egna ikoner och ritningar, anteckna feedback under presentationer, rita ut dina idéer vid en konsultation med en klient och mycket mer.

I träningskursen "Grafisk facilitering i PowerPoint och Word" kommer du lära dig att använda ritverktygen i dessa program i ditt eget dagliga arbete.

 • Du kommer lära dig hur du ritar över eller bredvid en befintlig bild i PowerPoint eller Word. Under kursen kommer vi visa dig olika sätt att använda detta smidigt i ditt eget dagliga arbete.
 • Att hämta information under en session. Du lär dig hur du skapar en whiteboard-liknande bild, där du snabbt skriver ner eller ritar svaren från deltagarna i sessionen i din egen presentation.
 • Du lär dig att rita på eller över en bild från en klient, till exempel under en insamling, eller registrera åtgärder på den sista bilden av en presentation. Om du skickar presentationen efteråt finns all information från mötet redan där.

eLearning är på engelska med engelska undertexter.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

 • Kurs
 • Distans

Målgrupp

För alla som arbetar projektorienterat, i grupper, inom försäljning eller HR, chefer, marknadsförare och kommunikationsspecialister. Grafisk facilitering del 1 är en obligatorisk förkunskap. 

Upplägg

eLearning, inkluderar videos. Cirka 2 timmar. Starta när du vill!

Kursinnehåll

Denna utbildning varar ungefär 2 timmar. Följande ämnen behandlas under träningen:

 • Introduktion och Förberedelse
 • Förberedelse i förväg
 • Introduktion av tränaren och utbildningskursen
 • Affärsteckning med PowerPoint och Word
 • Introduktion och sammanfattning av affärsteckning
 • Låt oss komma igång
 • Exempel och avslutande uppgift
 • Användning i andra applikationer och avslutning

Kostnader

Priset är: €49,- (exkl MOMS 21%)

Kursledare

Kursledare: vår grundare Willemien Brand och hennes betrodda tränare. Som student var Willemien den bästa i sin klass, som industridesigner vann hon många utmärkelser, som målare var hon mycket efterfrågad men hennes verkliga passion uppfylldes genom att grunda sitt företag under sitt eget namn: Buro BRAND.

Buro BRAND erbjuder kommunikation i hela dess bredd för alla stora organisationer som behöver tydlig, påverkande och energiskapande kommunikation. Buro BRAND använder inte bara sina grafiska och designfärdigheter för att skapa högeffektiv kommunikation för sina kunder, Buro BRAND erbjuder också träning i affärsteckning och alla avancerade utbildningar för att lära klienter hur de personligen kan utveckla sina kommunikationsfärdigheter. Dessutom erbjuder Buro BRAND workshops för strategiutveckling, men även för visioner, uppdrag, årsplaner, kultur och andra organisatoriska behov.

Samtidigt arbetar Willemien BRAND med ett stort team av talanger som kompletterar henne, men det vore mer ärligt att säga att de överträffar henne på många områden. Och det är i sin tur för att Willemien vill arbeta endast med de allra bästa, med målet att vara absolut bäst.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Grafisk facilitering i PowerPoint och Word och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Buro BRAND Visual Thinking
Binckhorstlaan 36
2516 BE The Hague

Påverka med visuellt tänkande!

Uppmuntra människor att uppnå snabbare och bättre resultat med Business Drawing. Berätta din komplexa historia med en PraatPlaat. Koppla samman människor med Visuella Sessioner. Förmedla ditt meddelande genom animationer. Under ett möte eller en kreativ brainstorming kan du rita live...

Läs mer och visa alla kurser med Buro BRAND Visual Thinking

Highlights