Grafisk facilitering: Fortsätt rita i 10 veckor

Längd
2 timmar
Utbildningstakt
Heltid
Pris
561 SEK
Nästa kurstillfälle
Börja när du vill! se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 timmar
Utbildningstakt
Heltid
Pris
561 SEK
Nästa kurstillfälle
Börja när du vill! se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Keep Drawing for Ten Weeks

Efter grundutbildningen, se till att du fortsätter rita!

En uppgift varje vecka i tio veckor!

Snyggt, du har lärt dig att rita... men vad nu? Självklart, att fortsätta rita! Och vad är ett bättre sätt att göra det än med denna online-modul 'Tio Veckor Fortsätt Rita', där du får en uppgift att arbeta med ritning varje vecka i tio veckor. Stort sett allt för dig själv, och ibland utmanar vi dig att dela något med andra (kollegor/familj) också.

Denna träning kommer att hjälpa dig att göra visuellt arbete till ditt eget. Träningen hjälper till att växa i ditt mod, bli bekant med pennan och få idéer för att fortsätta öva med ett nytt (visuellt) språk.

OBS! Denna kurs är dubbad från nederländska till engelska (så det är en engelskspråkig kurs där ljudet och videon inte körs synkroniserat). Engelska undertexter finns också.

Observera att du måste vänta en vecka varje gång innan du får tillgång till nästa veckas ritningsuppgift.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja när du vill!

 • Kurs
 • Distans

Målgrupp

För alla som arbetar projektorienterat, i grupper, inom försäljning eller HR, chefer, marknadsförare och kommunikationsspecialister. Grafisk facilitering del 1 är en obligatorisk förkunskap. 

Upplägg

eLearning, set of videos. About 2 hours. Can start at any chosen moment.

Kursinnehåll

Kursstruktur

 • Välkomst och Ikonsamling
 • Gör ett kort
 • Humörsdagbok
 • Typografi: fängelse
 • Att göra tavla: planera visuellt
 • Rita 5x (varje arbetsdag)
 • Grafisk inspelning (lyssna och rita) och Bonus
 • Ikonsamling: tillägg
 • Presentera i PechaKucha-stil
 • Vision/plan: tid att drömma, Avslutning, Feedback, Bonus

eLearning är på engelska med engelska undertexter

Kostnader

Priset är €49,- (exkl MOMS 21%)

Kursledare

Kursledare: vår grundare Willemien Brand och hennes betrodda tränare. Som student var Willemien den bästa i sin klass, som industridesigner vann hon många utmärkelser, som målare var hon mycket efterfrågad men hennes verkliga passion uppfylldes genom att grunda sitt företag under sitt eget namn: Buro BRAND.

Buro BRAND erbjuder kommunikation i hela dess bredd för alla stora organisationer som behöver tydlig, påverkande och energiskapande kommunikation. Buro BRAND använder inte bara sina grafiska och designfärdigheter för att skapa högeffektiv kommunikation för sina kunder, Buro BRAND erbjuder också träning i affärsteckning och alla avancerade utbildningar för att lära klienter hur de personligen kan utveckla sina kommunikationsfärdigheter. Dessutom erbjuder Buro BRAND workshops för strategiutveckling, men även för visioner, uppdrag, årsplaner, kultur och andra organisatoriska behov.

Samtidigt arbetar Willemien BRAND med ett stort team av talanger som kompletterar henne, men det vore mer ärligt att säga att de överträffar henne på många områden. Och det är i sin tur för att Willemien vill arbeta endast med de allra bästa, med målet att vara absolut bäst.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Grafisk facilitering: Fortsätt rita i 10 veckor och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Buro BRAND Visual Thinking
Binckhorstlaan 36
2516 BE The Hague

Påverka med visuellt tänkande!

Uppmuntra människor att uppnå snabbare och bättre resultat med Business Drawing. Berätta din komplexa historia med en PraatPlaat. Koppla samman människor med Visuella Sessioner. Förmedla ditt meddelande genom animationer. Under ett möte eller en kreativ brainstorming kan du rita live...

Läs mer och visa alla kurser med Buro BRAND Visual Thinking

Highlights