Dans 7-9 år Eskilstuna

Bliss Dance Academy, i Eskilstuna
Längd
10 tillfällen
Pris
1 570 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 37 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 tillfällen
Pris
1 570 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 37 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Bliss Dance Academy

Dans för barn med Bliss Dance Academy

Bliss Dance Academy, en danskurs för barn mellan 7-12 år. Basen i en Bliss-lektion är streetdance men vi väver in andra stilar som t.ex. showdans. I Bliss får barnen lära sig de trendigaste stegen tillsammans med de grymmaste danslärarna som får barnen att utvecklas och ha kul tillsammans. Lektionen bygger på en uppvärmningsdel och en koreografidel. Avslutningskoreografin finns även i Bliss-appen, vilket gör det möjligt för barnen att träna hemma på danserna.

Dans på över 60 platser runt om i Sverige

Bliss dansklasser för barn finns på över 60 platser i Sverige, bland annat i Stockholm, Göteborg och Malmö. En danskurs hos oss är på 10 veckor. Vi har två terminer om året, vårterminen börjar i februari och höstterminen i september.

På våren avslutar vi läsåret med stor dansavslutning för eleverna på de flesta av våra danscenter. Blissarna får framträda på en riktig scen med professionellt ljud, ljus och inramning. Det blir en upplevelse som lever kvar länge för både dansare och deras familjer. Våra shower har blivit en höjdpunkt som både danslärare och elever längtar till.

Alla kurser bokar du på vår webbplats.

Målgrupp

Bliss danskurser finns för följande åldersgrupper:

  • Barn 7-9 år
  • Barn 10-12 år

Prova på med kvalitetsgaranti

När du bokar en kurs hos oss får du alltid Prova på med kvalitetsgaranti. Med kvalitetsgaranti har du möjligheten att avboka kursen efter första tillfället och få full återbetalning om ni inte är nöjda. Läs om villkoren på vår hemsida.

Kostnader

I kursavgiften ingår:

  • 10 veckors danskurs
  • Tillgång till koreografi-filmer och tekniktips i Bliss-appen
  • Kul avslutning i danssal eller på scen

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vecka 37

  • Kurs
  • Eskilstuna
Bliss Dance Academy
Huvudkontor
Södra Torggatan 6
434 30 Kungsbacka

Dansskola för barn - Bliss Dance Academy

Med Bliss danskurs lär du dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken. Våra grymma danslärare får dig att utvecklas, ha kul och bli hur bra som helst. Du får även möjligheten att träna hemma mellan danslektionerna. I Bliss-appen får du...

Läs mer och visa alla kurser med Bliss Dance Academy

Highlights