Cocktailkurs för grupper, mixologikurs, advancerade tekniker för att skapa cocktails

BARTENDRR, i Stockholm (+1 orter)
Längd
6 timmar
Pris
890 SEK
Nästa kurstillfälle
2 gånger i månaden, varje månad (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 timmar
Pris
890 SEK
Nästa kurstillfälle
2 gånger i månaden, varje månad (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Cocktailworkshop

Under ledning av några av Sveriges bästa mixologer görs under den här upplevelsen en resa genom cocktailens historia. En hands on upplevelse där lär sig göra en spännande säsongsbaserad cocktail från grunden.

Vad är egentligen skillnaden på en drink och en cocktail? Under den här inspirerande upplevelsen hjälper professionella bartenders till att räta ut alla frågetecken.

Välkommen till en upptäcktsresa i cocktailvärlden som börjar med stil och glädje! Från det ögonblick du kliver in välkomnas du med ett sprudlande glas Cava eller Prosecco.
Under masterclassen guidas du genom de viktigaste teknikerna och får nyckeltips för att skapa perfekt balanserade cocktails. 
Mixologerna som guidar er genom workshopen har noggrant valt ut en säsongsbaserad cocktail som du genom tips, tricks och instruktioner får lära dig att skapa själv.

När workshopen är slut tar du inte bara med dig receptet på den cocktail du just mixat, utan också färdigheter och självförtroende för att visa upp dina nya mixologitalanger och återskapa cocktailen på hemmaplan.

Oavsett om du är nybörjare eller redan har lite kunskap, är det här en rolig och engagerande upplevelse som du kommer att uppskatta och minnas. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

2 gånger i månaden, varje månad

  • Kurs
  • Göteborg

2 gånger i månaden, varje månad

  • Kurs
  • Stockholm

Målgrupp

  • Rolig after-work & helg aktivitet: 
    den perfekta after-work och helgaktiviteten för de som söker något unikt och underhållande. Det är en fantastisk möjlighet att koppla av, ha kul och lära sig något nytt efter en lång arbetsvecka eller som en del av helgens festligheter.
  • Nybörjare i mixologi: Individer som är nya till cocktailtillverkning och vill lära sig grunderna i en stödjande och praktisk miljö.
  • Cocktailentusiaster: Personer med ett intresse för cocktails och mixologi som vill fördjupa sina kunskaper och färdigheter.
  • Sociala värdar: De som ofta står som värdar för sociala tillställningar och vill imponera på sina gäster med

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Cocktailkurs för grupper, mixologikurs, advancerade tekniker för att skapa cocktails och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
BARTENDRR

Hos BARTENDRR är vi mer än bara cocktail-experter; vi är innovatörer inom mixologi och bartending. Vårt engagemang för kvalitet och kreativitet skiner igenom i allt vi gör, från våra unika mixologikurser till skräddarsydda event. Vårt team, bestående av passionerade branschproffs,...

Läs mer och visa alla kurser med BARTENDRR

Highlights