Visa kurser.se som: Mobil

BURLESQUE/Women moves/feminine street jazz

Artistique Dance & Show School
Kursinformation
Göteborg
13 tillfällen
1 630 SEK

Kursbeskrivning

Burlesque, Women moves, Feminine Street eller Jazz - Göteborg


BURLESQUE - vuxna 
Här lär vi oss att inte bara gå utan också att dansa sensuell showdans samt att kunna röra sig i klackskor. Burlesque är en utformad dansklass för att lära dig allt om kroppens balans i olika höjder och positioner, snabba fötter och också om att få en fin hållning. Vi arbetar med attityd och drar fram den sensuella chica sidan hos oss, har jätte kul och låter Queen B ta över oss för en timma.

Women moves
För dig som vill blanda träningen med dans. Målet är att bygga en förståelse för hur din kropp fungerar. För alla stela ryggar och nackar jobbar vi med mycket styrke träning som är sund för din vardag. Dans passet ger dig en medvetenhet och god kondition. Pricken över i: et är att vi dansar koreograferad dans och har roligt! Koreografierna anpassas utefter deltagarnas möjlighet att utvecklas till Radio hits. Fokus är att din träning skall komma genom skratt och allt för att stärka KVINNAN! Vi kommer nu även att erbjuda ett kortare träningspass på måndagar. Grundläggande träning och dans för vuxna!

Feminine Jazz
På denna klass lockar du fram din kvinnliga sida samtidigt som du övar upp din styrka och smidighet. Lär dig att ta koreografi inspirerad av klassisk jazz, burlesque och broadway. Så roligt att du glömmer att du motionerar!

Feminine Street - En mjukare typ av street dance där du får uttrycka ditt feminina jag till tyngre beats. Vi lovar svett, skratt och utveckling!

Målgrupp

Barn/ungdom/vuxen 

Kostnader

från 1630 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om BURLESQUE/Women moves/feminine street jazz .

Artistique Dance & Show School

Välkommen till Artistique Dance & Show School

Vi på Artistique vänder oss till alla er som vill och vågar satsa på sin dans. Vi finns för alla er som drömmer om att vara den som står på scen, men även för dig som inte vågar satsa fullt...


Läs mer och visa alla kurser med Artistique Dance & Show School

Kontaktuppgifter till Artistique Dance & Show School

Artistique Dance & Show School

Sankt jörgens väg 18
42249 Hisings backa

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera BURLESQUE/Women moves/feminine street jazz !

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner