Skräddarsydda kurser i Makeup och Distansutbildningar

Art of Make up School, i Stockholm
Längd
Varierande längd
Nästa kurstillfälle
Datum sätts efter önskemål - kontakta oss se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Varierande längd
Nästa kurstillfälle
Datum sätts efter önskemål - kontakta oss se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Skräddarsydda sminkkurser och distansutbildningar

Vi på Art of Make up School erbjuder en väldigt unik möjlighet att kunna läsa våra kurser på distans, med hemstudier och skräddarsydda kurser till våra kunder/elever efter önskemål. 

Från och med september 2020 kan du läsa vår BEAUTY BASIC 4 veckor helt på distans via vår samarbetspartner Learnster.

Vid en distansutbildning så går man tex 2 dagar i veckan i skolan, och jobbar sedan hemma 3 dagar i veckan och visar upp foton på sina arbeten, och gör sedan slutprov tillsammans med de andra eleverna. Alternativt att man är i skolan veckovis och sen jobbar hemma en vecka, skolan en vecka, hemma en vecka, och på samma sätt fotar och visar upp sina hemarbeten och avslutar med slutprov tillsammans med de övriga eleverna.
Att läsa en utbildning på distans ger våra långväga elever med jobb eller familjer de inte kan vara ifrån, en möjlighet att fortfarande kunna utbilda sig till make up artist eller nagelteknolog! 

Skräddarsydda kurser:
Vi erbjuder även möjligheten till att helt och hållet skräddarsy din utbildning hos oss på Art of make up school. Du kan läsa tex skönhetskursen eller nagelutbildningen på en kortare och mer intensiv period än den normalt ligger. Du kan tex välja att gå 2 veckor nagelutbildning istället för 4 och gå längre dagar från 9-18. Man kan även skräddarsy sin utbildning och gå helger eller vissa dagar i veckan, ingenting är omöjligt. Det vi har som krav är att man själv ordnar med egna modeller till sina skräddarsydda kurser, i och med att man inte har klasskamrater att öva på som i en vanlig klass. Priserna varierar lite beroend på om man skräddarsyr kursen eller delar av kursen tillsammans med en befintlig utbildning eller om man helt lägger den utanför lektionstid, tex på helger. Att skräddarsy en kurs kan även handla om att man tex vill ta bort eller lägga till vissa ämnen och skräddarsy kursen på så sätt, vilket också är möjligt.

Tveka inte att höra av dig till oss!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Datum sätts efter önskemål - kontakta oss

  • Kurs
  • Stockholm

Kursintyg

Du får slutbetyg och Internationellt diplom från Art of make up school efter avslutad kurs!

Kostnader

Om du är intresserad av att skräddarsy en kurs eller läsa på distans så är det bäst att du mailar till oss och beskriver vad du är intresserad av så kan vi skicka dig en offert och förslag på upplägg. 

Priserna varierar lite beroende på vad och hur mycket du vill ha med i din utbildning eller kurs, men det brukar inte fall långt ifrån de ordinarie priserna.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skräddarsydda kurser i Makeup och Distansutbildningar och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Art of Make up School
Gustav III Boulevard 8
169 72 Solna

Art of Make up School är beläget i trevliga och trendiga Frösunda, bara ett stenkast från Solna station och Mall of Scandinavia, i Stockholm och erbjuder kompletta yrkesutbildningar till makeup artist och även privata Make up och nagel-kurser samt skräddarsydda...

Läs mer och visa alla kurser med Art of Make up School

Highlights