Airbrush Make up kurs 2dgr

Art of Make up School, i Stockholm
Längd
2 dagar
Pris
6 995 SEK
Nästa kurstillfälle
7 maj, 2024 (+5 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 dagar
Pris
6 995 SEK
Nästa kurstillfälle
7 maj, 2024 (+5 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Från 6 995 SEK / person

Kursbeskrivning

LÄR DIG THE ART OF AIRBRUSH

Denna fantastiska teknik är ännu tyvärr inte så utbredd i Sverige och har inte slagit igenom på svenska marknaden på samma sätt som i USA eller England. Att arbeta med Airbrush erbjuder fantastiska möjligheter att verkligen skapa fantastiska kreationer med toningar, skuggningar och färgmönster som annars är mycket tidskrävande och svårt att göra traditionellt med svamp och pensel. Man använder airbrush tekniken väldigt mycket när man jobbar med special effekter och prosthetics men även mycket användbart inom beauty, och det är en unik möjlighet att erbjuda sina kunder något som de flesta andra Make up artister inte kan! Så ta chansen att fördjupa dina kunskaper och erbjud unik kompetens som bara ett fåtal Make up artister kan erbjuda och gå denna två dagars unika Airbrush utbildning. Du får lära dig att hantera utrustningen, ta isär och rengöra, material kunskap, toningar skuggningar, att göra schabloner och att göra tatueringar. Vi går igenom the perfect flawless foundation, som verkligen blir helt perfekt som sammet med airbrush och går mycket fort. Vi lär dig highlighta och contoura med airbrush teknik och göra supersnygga bryn. Men även att sminka lösa prosthetics delar och göra zombies med ådring, death pale och urgröpta ansikten.

På Art of make up school erbjuder vi både möjligheten att gå fristående fördjupningskurser i Airbrush som är 2 dagar långa, för dig som tex redan är make up artist eller bara vill komplettera och fördjupa dina kunskaper och vi erbjuder även skräddarsydda kurser i Airbrush, plus att vi är enda make up skolan som inkluderar Airbrush utbildning i vår Character Special F/X make up utbildning.

Kursen behandlar:

Materialkunskap
Utrustning
Rengöring och felsökning
Färger – olika användningsområden
Foundation- perfekt flawless finish
Contouring
Kroppskonturering
Rouge och highlight
Body make up/fantasy med mallar, testa på kropp
Body make up/fantasy toningar testa på kropp
Fantasy make up med mallar och appliceringar och toningar, testa på kropp
Zombie make up med blodådror och toningar



I robot by Cecilia

Flawless foundation & Highlighting

Det Airbrushen även erbjuder är fantastiska möjligheter till en riktigt perfekt flawless HD-finish foundation. Att lägga en foundation med Airbush går dels oerhört snabbt och sen ger det verkligen en helt sammetslen och flawless finish som är krävande att få med traditionella metoder. Det är självklart en svår teknik att arbeta med airbrush, men när man väl lärt sig att hantera utrustningen  kan man göra fantastiska resultat på mycket kort tid. Perfekt för tex modevisning när man har många modeller att sminka och photoshoots och visningar med mycket kroppar att måla för att få ett grymt resultat på kort tid men även perfekt för brud make up och fest.

Samarbetspartner:

Vi på art of make up school har nöjet att samarbeta med ett av de ledande och bästa märkena på Airbrush marknaden Iwata, som har helt fantastisk Airbrush utrustning för make up & naglar. Iwata har både all utrusning med kompressorer, airbrush, cleansing equipment och cords. Vi jobbar med material och airbrush färger från bla Temptu, Medea och Airbase för body make up, face & specialeffekter.
På skolan får du möjlighet att arbeta med flera olika Airbrush modeller från Iwata  och får testa vad som passar dig bäst och det är även olika för olika ändamål.

Kommande kursstarter

Välj mellan 5 kursstarter

7 maj, 2024

  • Kurs
  • Stockholm
  • Svenska

3 juni, 2024

  • Kurs
  • Stockholm
  • Svenska

19 augusti, 2024

  • Kurs
  • Stockholm
  • Svenska

19 september, 2024

  • Kurs
  • Stockholm
  • Svenska

7 oktober, 2024

  • Kurs
  • Stockholm
  • Svenska

Målgrupp

För vem?

För alla, här behöver du inte ha några förkunskaper eller vara make up artist i och med att Airbrush-tekniken är helt egen teknik och inte kräver att du har någon annan bakgrund än intresset och en konstnärlig ådra. Självklart är det även många Make up artister som väljer att bygga på och bredda sina kunskaper med att lära sig Airbrush.
Vår populära Airbrush utbildning är 2 dagar lång och här får du möjligheten att lära dig grunderna och teknikerna inom Airbrush. Under första dagen får du jobba med olika typer av kompressorer och Airbrush pistoler och du får lära dig ta hand om och  hantera utrustningen.

Du får lära dig att göra en perfekt flawless foundation med HD-finish. Du får lära dig ansiktskonturering och rouge, samt att skugga och highlighta ansikte och kropp.  Dag två ägnar vi åt Body make up/fantasy och du får lära dig att måla Airbrush på frihand, göra egna mallar och jobb med stenciler och lära dig skuggningar och toningar. Vi jobbar även med blodådror och Zombie grunder för att få in lite special effekter med airbrush under denna kurs och kikar på hur man försminkar lösa prosthetics delar.

Wonderland by Cecilia

Kursintyg

Efter du genomgått vår Airbrush kurs får du ett Diplom och kursintyg att du gått Airbrush kurs hos Art of make up school. 

Halloween by Cecilia

Kostnader

Kurslängd: 2 dagar.
Pris: 6.995:- Priset inkluderar allt material som används under kursen.

SM guld by Cecilia 80´s theme

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Airbrush Make up kurs 2dgr och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Art of Make up School
Gustav III Boulevard 8
169 72 Solna

Art of Make up School är beläget i trevliga och trendiga Frösunda, bara ett stenkast från Solna station och Mall of Scandinavia, i Stockholm och erbjuder kompletta yrkesutbildningar till makeup artist och även privata Make up och nagel-kurser samt skräddarsydda...

Läs mer och visa alla kurser med Art of Make up School

Highlights