Visa kurser.se som: Mobil
Adding Value Consulting

Adding Value Consulting AB (AVC)

Lär dig att göra skillnad

Adding Value Consulting (AVC) är en ledande ATO (Accredited Training Organization). Vi har introducerat ett stort antal 'Best Practice'-metoder i Skandinavien. Vi är experter inom utbildning och certifiering.

Under åren har AVC förvärvat omfattande kunskap om olika ledningsmetoder, relevant praxis samt erfarenhet inom utbildningsområdet. Vi erbjuder individuellt anpassade och flexibla utbildningar med utgångspunkt från våra kunders behov.

Vi erbjuder mer än 120 olika certifieringar inom bland annat Agile, Cyber Security, IT och Projektledning. Vi använder eLearningkurser, virtuella kurser eller klassrumskurser för att tillgodose våra kunders önskemål och för att nå högsta resultat i kunskap, certifiering och kundnöjdhet.

Våra praktiska kurser omsätter teori i praktik. Vi utbildar dig så nära verklig praxis som möjligt genom interaktiva övningar och praktiska diskussioner. Vi ger dig de tips och verktyg som fungerar. Du kan omedelbart tillämpa dina nya kunskaper i ditt arbete. Vi garanterar att du under utbildningen får all nödvändig kunskap och underlag för att kunna erhålla din certifiering. Det är vårt löfte!

Vi hoppas att få möjlighet att utbilda även dig!

​​Adding Value Consulting (AVC) AB

Visa alla kurser med Adding Value Consulting AB

Kurser

Kurs
Ledarskap
Projektledning Pris Ort Snittbetyg
Projektledarutbildning Från 18 750 SEK Distans
5,0 (4)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Adding Value Consulting AB och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Adding Value Consulting AB

Embassy House, Box 24243
Linnégatan 89C
104 51 Stockholm

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Ella
Tydligt upplägg med varierande komponenter så som läsning, video, frågor och uppgifter. Bra med kortare videos som var lätta att hänga med på och projektledningsmetoder som går att applicera på olika projekt inom olika branscher. Jättebra utbildning inom projektledning!
Josephine Lindgren
Kursen täcker projektledningens alla delar och har ett roligt och varierat upplägg med bra och sammanfattande övningar. Fungerar toppen att läsa på distans!
Sandra
En givande utbildning inom projektledning. Ett mycket bra upplägg där man kombinerar egen läsning med videos och övningsuppgifter.
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Adding Value Consulting AB och få mer information, fyll i följande uppgifter: