Visa kurser.se som: Mobil
Visar 1-14 av 14 träffar
 

Mer om jägarexamen intensivkurs

Har du bråttom eller svårt att ta dig tid mitt i veckan så kan du ta jägarexamen på bara några dagar. En intensivkurs innefattar både studier och praktik och avslutas med jägarexamensprov. För att klara hela teoridelen krävs att kursdeltagaren i förväg har läst kursmaterialet då utbildningstiden är kort.

En fullständigt utförd jägarexamen innefattar en teoridel och en praktisk del. Teoridelen består av ett prov medan den praktiska delen består av tre prov - hagelgevärsprov, grundprov kulgevär och högviltprov kulgevär.

Om du vill veta mer om de olika uppläggen för att ta jägarexamen ber vi dig skicka en intresseanmälan till respektive kursarrangör i listan ovan. I vissa fall ingår boende och logi i priset, vilket är anledningen till att prisskillnaden är ganska stor. Allt denna information kan du läsa om under respektive kurs.

Jämför kurser
Mer inom området
Komplett jägarexamen inklusive e...

Ta en komplett jägarexamen på tre dagar på Sundsta Säteri i Roslagen utanför Stockholm. En jaktdag ingår i priset.

Läs mer
Jägarexamen på Ulkeröds Gård

På Ulkeröds Gård kan du bland annat testa lerduveskytte och ta jägarexamen. Det finns även möjlighet till personlig utveckling, rekreation, umgänge och utbildning.

Läs mer
Jägarexamen med Vidderna
Välkommen in i team Vidderna

Välkommen till Katrinelund där Vidderna erbjuder en komplett jägarexamen under tre roliga och händelserika dagar. I reportaget kan du bland annat läsa vad Scanias VD, Leif Östling har att berätta om hans upplevelser av Viddernas jägarexamen.

Läs mer
Jägarexamen för stockholmare
HUNT Stockholm

HUNT Stockholm har länge hjälpt många storstadsbor att ta jägarexamen. Antalet godkända elever som har gått deras intensivkurs överstiger riksgenomsnittet.

Läs mer