Visa kurser.se som: Mobil

6 feel good-kurser som piggar upp i mörkret

Feel-good-kurser som piggar upp i höst- och vintermörkret

Vi vet hur tungt det kan kännas när du för sjätte dagen i rad knappt sett solen och när dagarna bara blir kortare och kortare. Därför har vi kollat vad våra användare helst ägnade sin fritid åt under förra vinterhalvåret och tipsar om sex feel good-kurser att pigga upp höst- och vintermörkret med.

Dans

Att dansa sig fram är populärt år efter år, speciellt under hösten då många danskurser har terminsstart. Speciellt populärt är bugg och balett – två klassiska danser som är mycket roliga. Tänk att du tar dig till en danslokal och dansar dig både svettig och glad, istället för att pallra dig iväg till gymmet en kall och mörk eftermiddag?

Hitta en danskurs

Matlagning

Finns det något som hör så mycket till hösten som långa middagar med familj och vänner? Passa på att utnyttja allt det mysiga med att vara inomhus när det är mörkt och kallt ute. Gör långkok, baka, hitta på nya maträtter och avnjut dem länge tillsammans. För att göra något extra kul kan du gå en matlagningskurs med kompisgänget eller varför inte din partner? Då gör ni något speciellt tillsammans, samtidigt som ni får ny inspiration.

Gå en matlagningskurs

Skrivarkurs

Tänk dig att du kurar ihop dig i soffan med en stor kopp te, snön yr utanför fönstret, brasan sprakar och… okej, nu börjar det kanske bli lite väl klyschigt, men erkänn att det låter mysigt? Hösten och vintern är en strålande tid för att komma igång ordentligt med skrivandet. När du förlorar dig själv i skrivandet går tiden väldigt snabbt så du kommer ta dig igenom den här hösten och vintern utan problem. Anmäl dig till en skrivarkurs idag!

Se alla skrivarkurser

Keramik

Att dreja är superkul och faktiskt lättare än det kan se ut vid första anblick. Du behöver inte gå en drejkurs med flera tillfällen om du inte vill utan det finns både drop in och prova-på-tillfällen så du kan låta fantasin flöda under en helgdag eller en kväll. Släpp lös din kreativitet och skapa fina föremål som krukor, vaser, skålar eller ljusstakar.

Lär dig dreja

Yoga

Har du varit nyfiken på yoga? När du känner dig stel och kall finns inget bättre sätt att mjuka upp kroppen på än genom att gå en yogakurs. Gå själv och ha en stunds härlig avkoppling på egen hand eller gör det till en träff tillsammans med en vän.

Börja yoga

Instrument

Gillar du att hålla dig inne under höst- och vintermånaderna? Ta tillfället i akt och lär dig ett instrument. Piano var mycket populärt förra vinterhalvåret, så varför inte prova på det? Har du redan ett annat instrument hemma är det kanske dags att ta tag i att lära dig det?

Lär dig ett instrument

MER INSPIRATION

Så väcker du din kreativitet

Senast uppdaterad: 04 nov 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-11-26

7 sätt att väcka din kreativitet

Känner du att din kreativitet har falnat? Vi tipsar om 7 enkla saker du kan göra för att väcka kreativiteten till liv igen, för kreativitet är precis som motion – om du inte underhåller den så försämras den.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-02-13

Därför kan en kurs stärka förhållandet - 5 tips på kurser för par

Pirrar det fortfarande på precis samma sätt nu som i början när du och din partner blev tillsammans? Inte? Här är tipsen på 5 kurser som kan stärka er relation och blåsa in ny romantik i förhållandet igen.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-11-26

5 spännande kurser för dig som är senior

Det är aldrig för sent att göra något meningsfullt. För dig som nått den gyllene åldern och vill få ut mer av dina aktiviteter kan dessa kurser inspirera dig att prova något nytt. Vill du stärka dina muskler och minska stelhet i leder? Senioryoga kan vara svaret. Tycker du om att arbeta med händerna kanske en snickarkurs sätter guldkant på din tillvaro.

Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.