Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 NedrĂ€kningen till jul har börjat! Det firar vi pĂ„ kurser.se med en klurig jultĂ€vling. LĂ€s mer hĂ€r.

Xpectum sÀtt fart pÄ din karriÀr

Satsa på certifiering i ekonomi!

En certifiering garanterar att du har praktiska kunskaper och är uppdaterad. En kompetenshöjning av det här slaget är ett utmärkt sätt att kvalitetssäkra din kunskapsnivå och ett viktigt konkurrensmedel på arbetsmarknaden. Xpectums samarbetspartner IREV med stöd av FAR SRS borgar för en hög kvalitet med en examination som kopplas till näringslivets krav.

Xpectums certifieringsprogram är:

Certifiering i ekonomi

- Certifierad Redovisningsassistent
- Certifierad Redovisningsekonom
- Certifierad Styr- och redovisningsekonom

Utbildningstrappa

Xpectums upplägg av certifieringskurser gör det möjligt att uppgradera din kunskap och nå olika certifieringsnivåer. I och med att du uppgraderar dig får du även rabatt på nästa kurs i trappan.

Certifierad Redovisningsassistent
Du kommer att lära dig förstå och hantera löpande bokföring samt att upprätta enklare bokslut. Dessutom kommer du att kunna hantera ett företags årsredovisning och kunna förstå och tolka nyckeltal.

Certifierad Redovisningsekonom
Denna kurs ger dig en förståelse för ett företags totala redovisning. Utifrån gällande lagstiftning lär du dig löpande bokföring, sammanställning av balans- och resultaträkningar samt andra delar som rör företagets årsredovisning. Du får även en introduktion till ekonomisystem, intern redovisning, företagsbeskattning, associationsrätt och räkenskapsanalys.

Certifierad Styr- och redovisningsekonom
I samarbete med IREV presenterar Xpectum en professionell utbildning som ger dig de kunskaper som behövs för att behärska den löpande bokföringen till analys, kostnads- och prissättningsfrågor. Du lär dig om de ekonomiska strömningarna i ett företag och hur du kan effektivisera den ekonomiska styrningen. Du kommer efter utbildningen att kunna ta ansvar för många av företagets ekonomiska styrfrågor. Denna distansutbildning är en heltäckande ekonomiutbildning som efter avklarad certifiering ger goda möjligheter till utvecklade arbetsuppgifter.

Mer information
För mer information om Xpectum eller deras utbildningar, gör en intresseanmälan nedan.
LĂ€s mer om Certifierad Redovisningsekonom
LĂ€s mer om Certiferad Ekonomiassistent
LĂ€s mer om Certifierad Styr- och Redovisningsekonom

Request information


Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Xpectum och veta mer om deras kurser.

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.