Visa kurser.se som: Mobil

Bollskola - Hägersten 4-6 år

Trix Bollskola
Längd: 10 tillfällen
Plats: Hägersten
Startdatum: Vecka 6, Söndag 16.35-17.25
Pris: 1 495 SEK
Arrangör: Trix Bollskola plus

Info om Bollskola - Hägersten 4-6 år

Info om #Education#

Bollskola - Hägersten 4-6 år

Låt ditt barn upptäcka glädjen med bollsport tillsammans med Trix Bollskola! Under tio veckor spelar vi fotboll inomhus utifrån elevernas villkor och ålder. Tjejer och killar spelar tillsammans i mixade grupper och vi utgår alltid från glädje, upplevelse och gemenskap.

På Trix Bollskola är ledarna välutbildade och förmedlar glädje och inspiration. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Trix terminskurser är uppdelade på två åldersgrupper; 2-3 år och 4-6 år. Det sista tillfället för varje åldersgrupp blir en härlig avslutning som hålls på vårterminen.

• Trix Bollfest för 2-3år - familjen får komma se när våra elever spelar boll med mamma eller pappa. Det blir medaljutdelning till alla spelare.

• Trix Bollfest för 4-6 år - en höjdpunkt och härlig avslutning där våra spelare chansen att uppleva glädjen med att vara en del av ett lag. Det blir stor medaljutdelning till alla på slutet.

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Första terminen ditt barn går i Trix Bollskola kommer det ett Bollpaket hem på posten innan kursstart. För Trix 2-3 är detta en plastboll som används på lektionerna. För Trix 4-6 består paketet av en fotboll.

Målgrupp

För barn mellan 2-6 år med spring i benen.

Trix Bollskola

Trix Bollskola

Trix Bollskola - Upptäck glädjen med bollsport

Vill du låta ditt barn prova på olika bollsporter? På Trix Bollskola får barnen upptäcka glädjen i bollsport. Här får alla barn mellan 2-6 år spela boll på ett roligt och varierat sätt. Vi spelar inomhus och vi utgår från glädje, upplevelse...


Läs mer och visa alla kurser med Trix Bollskola